LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Personalizirani otirači ogledalo su svakog osobnog, ali i poslovnog prostora

Uz veliki izbor čistih i upečatljivih boja, otirači se mogu izraditi u pravokutnim, ovalnim ili u okruglim formatima, a upotpunjeni mogu biti omiljenim citatom, inicijalima ili logotipom
04. studenoga 2019. u 08:00 0 komentara 151 prikaza
Foto: Tepih centar
Pogledajte galeriju 1/6

Veliki trend u svijetu trenutno su urnebesni otirači koji govore sve što mislite, a bojite se reći. 

Kako ulaz ne bi bio dosadan i jednoličan, stručnjaci 'Tepih centra' pripremili su zanimljiva rješenja za čišće, sigurnije prostore koji će pružati unikatno iskustvo već pri prvom koraku u interijer. Naime, 'Tepih centar' u svojoj ponudi ima otirač s personaliziranim detaljem, a to može biti poruka, ilustracija ili logotip, a slobodni ste birati i željene dimenzije i dizajn.

Tepih centar kreira otirače za ulazne prostore ureda, čekaonice, domaćinstva, hotele, restorane, banke, butike i ostale poslovne i privatne prostore, a osim za vanjske, u Tepih centru možete napraviti otirače i za unutarnje prostore.

Otirači se tiskaju suvremenom tehnologijom tiskanja, chromo JET, koja omogućuje odabir 44 čistih i upečatljivih boja uz mogućnost izrade pravokutnih, ovalnih ili okruglih formata dok se natpis ili logotip mogu postaviti uzdužno ili poprečno.

Osim estetske uloge, otirači su i izrazito korisni. Naime, otirači reduciraju unos prljavštine i vlage za čak 97 posto, a osim što znanto umanjuju čišćenje podova, oni produžuju vijek trajanja podnih obloga i zbog toga nije potrebna dodatna investicija u sveukupnu unutrašnjost prostora.

penthouse Istanbul ŽIVAHAN STAN Luksuz u centru Istanbula: senzacionalan penthouse bogatog neženje
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.