Promo

Perilica rublja koja misli umjesto vas

perilica
Shutterstok
15.01.2018.
u 10:06

Milenijalci danas više no ikada kupuju kuće i stanove, a riječ je o kategoriji kupaca kojoj je iznimno važno imati kućanske aparate koji uključuju smislene tehnologije za poboljšanje kvalitete života

Tvrtka Samsung Electronics najavila je uvođenje nove generacije perilica rublja s revolucionarnom QuickDrive™ tehnologijom. Slušajući želje korisnika Samsung je proizveo perilice koje peru brzo i iznimno kvalitetno. Naime, novi strojevi u usporedbi s dosadašnjim Samsungovim modelima rublje peru temeljito i do 35 posto brže, a bilesu izložene na sajmu potrošačke elektronike CES, u Las Vegasu.

Milenijalci danas više no ikada kupuju kuće i stanove, a riječ je o kategoriji kupaca kojoj je iznimno važno imati kućanske aparate koji uključuju smislene tehnologije za poboljšanje kvalitete života. Nova perilica s QuickDrive™ tehnologijom najnovija je iz linije proizvoda, uključujući activewash™ perilicu s gornjim vratima, AddWash™ perilicu s prednjim vratima i FlexWash + FlexDry par kojeg čine perilica i sušilica rublja.

- Kada se ispred vas nalazi velika hrpa prljavog rublja koju treba oprati želite to obaviti što je brže i efikasnije moguće” – rekao je Shane Higby, potpredsjednik marketinškog odjela kućanskih aparata tvrtke Samsung Electronics America. – Predstavljanje nove perilice rublja s QuickDrive™ tehnologijom naglašava našu predanost pružanju mogućnosti kupcima što bržeg rješenja problema prljavog rublja te kako bi imali više vremena za stvari koje su im uistinu važne.

Inovativna svojstva nove perilice rublja temelje se na QuickDrive™ tehnologiji te velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči koja se samostalno kreće. Tijekom toga stvara se dinamično kretanje koje rublje pokreće u četiri smjera – gore i dolje te lijevo i desno - kako bi se tijekom snažnijeg i intenzivnijeg ciklusa pranja koji treba 35 posto manje vremena od ostalih usporedivih Samsungovih perilica, brzo, nježno i temeljito oprala prljavština s rublja. Osim toga perilica ima mogućnost slaganja s kompatibilnom sušilicom, što ih čini idealnima za male prostore.

Nova perilica je spremna spojiti se s Internetom stvari te je kompatibilna sa Samsungovim Smart Things ekosustavom. Njen Q-rator pomoćnik prilikom pranja ima pametne karakteristike koje pojednostavljuju ciklus pranja s inovativnim značajkama:

Recept za pranje rublja pruža automatske preporuke za optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stupnju zaprljanija prema procjeni korisnika.

Planer pranja rublja dopušta korisnicima upravljanje vremenom završetka ciklusa pranja rublja te sukladno tome prilagođavanje postavki ciklusa.

HomeCare čarobnjak nadzire perilicu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom i osigurava jednostavne upute za održavanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije