promo

Pametni uređaji koji olakšavaju svakodnevnicu

Samsung
23.02.2024.
u 11:29

Umor, stres i gubljenje vremena na čišćenje često su najveće prepreke. No, Samsung se ističe inovativnim uređajima koji čine čišćenje doma nevjerojatno jednostavnim, pružajući rješenja za svakodnevne izazove

Svakodnevni kućanski poslovi često postaju izazov zbog dugih radnih sati i privatnih obaveza koje ostavljaju malo prostora za održavanje doma. Umor, stres i gubljenje vremena na čišćenje često su najveće prepreke. No, Samsung se ističe inovativnim uređajima koji čine čišćenje doma nevjerojatno jednostavnim, pružajući rješenja za svakodnevne izazove.

Uredite prostor u kratkom vremenu

Usisavanje zna biti iscrpljujuće, no s pojavom pametnih usisavača, taj posao postaje znatno jednostavniji. Samsung donosi štapni usisivač opremljen naprednim tehnologijama koje čine čišćenje bržim i lakšim nego ikad. Bespoke Jet™ AI štapni usisivač ima HexaJet Motor sa usisnom snagom do 280 W za temeljito čišćenje svih vrsta podova. Sama činjenica da se spremnik za prašinu samostalno prazni dodatno olakšava kućanske poslove i štedi vrijeme, a uz mogućnost rada do 100 minuta s jednim punjenjem, ovaj usisivač omogućuje čišćenje cijele kuće bez prekida. Također, s impresivnim jamstvom od 10 godina na Digital inverter motor, korisnici dobivaju dodatnu sigurnost i pouzdanost u trajnom funkcioniranju usisivača.

Foto: Samsung

Savršeno pranje svaki put

Perilice rublja također su doživjele pravu revoluciju zahvaljujući umjetnoj inteligenciji. Bespoke perilica rublja koristi AI Ecobubble™ tehnologiju koja stvara mjehuriće koji uklanjaju 24 % više prljavštine, čak i pri niskim temperaturama. Ova tehnologija prepoznaje vrstu tkanine i optimizira količinu mjehurića, vrijeme pranja, temperaturu i brzinu vrtnje bubnja za najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju energije. AI Wash tehnologija s druge strane prepoznaje težinu i mekoću tkanine te kontinuirano nadzire razinu prljavštine. Na temelju tih podataka, perilica pametno prilagođava brzinu namakanja, ispiranja, vrtnje  te količinu vode i deterdženta.

Brzo i nježno sušenje i najfinijih materijala

Nove generacije sušilica postale su izuzetno napredne, pružajući korisnicima brzo i učinkovito sušenje rublja bez potrebe za stalnim nadzorom. Bespoke sušilica rublja koristi QuickDrive™ tehnologiju koja skraćuje vrijeme sušenja za 50 %. Osim toga, sušenje pomoću umjetne inteligencije s više senzora pruža nadzor vlažnosti odjeće u stvarnom vremenu te prilagođava toplinu sušenja za optimalne rezultate.

Foto: Samsung

Bespoke Home na dlanu

Povezivost svih uređaja nikad nije bila bolja; u samo nekoliko dodira prstom mijenja način kojim živimo uz pomoć SmartThings aplikacije i Galaxy S24 pametnog telefona. Aplikacija je intuitivna i jednostavna za korištenje, pa brzo postaje središnje mjesto za upravljanje svim pametnim uređajima u domu bez obzira gdje se nalazite. Prilikom kupnje samo potražite simbol "Radi sa SmartThings" i otvorite vrata prema još većem broju mogućnosti koje pametna tehnologija pruža. Kombinacija ovih pametnih uređaja osigurava uživanje u čistom i svježem životnom prostoru neovisno o tome koliko je užurbana svakodnevnica. Uz napredne tehnologije i inteligentne značajke, Samsung olakšava život i omogućuje da se fokusirate na stvari koje su zaista važne jer su ovi uređaji više od običnih aparata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije