PROMO

Pametni telefon i projektor za stvaranje ugođaja doma po vašoj želji

Samsung
Foto: Samsung
1/4
31.05.2022.
u 15:37

Dom je mjesto na kojem možemo biti istinski svoji, a na sreću često ga možemo i prilagoditi svojim željama i potrebama do maksimuma

Ukrasne lampe, digitalni foto albumi i šarene zavjese samo su neki od načina kako unijeti topline u dom, a suvremena tehnologija omogućuje nam da u stvaranje ugođaja u domu unesemo još više kreativne energije. Galaxy S22 seriju pametnih telefona, koju čine S22, S22+ i S22 Ultra modeli, karakteriziraju svestranost i moćne performanse, a u kombinaciji s The Freestyle prijenosnim projektorom mogućnosti ovih uređaja podižu se na novu razinu.

Foto: Samsung

Svijet mogućnosti u domu i van njega

Naši pametni telefoni uvijek su s nama, bilo da se želimo opustiti nakon napornog radnog dana, poslati poslovni mail ili uhvatiti lijepe trenutke na fotografiji. Kako tehnologija napreduje, tako naši pametni telefoni ispunjavaju sve više funkcija, a pravi primjer je odličan trio Galaxy S22 pametnih telefona kojeg karakteriziraju vrhunske kamere, dugotrajna baterija i moćne performanse. Nadalje, gledajte sadržaj na najvišem nivou uz pomoć Dynamic AMOLED 2X zaslona, a ne morate se bojati niti oštećenja u slučaju nespretnosti izvan i unutar doma zahvaljujući Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitnom staklu. Osim što su sami po sebi odlični pametni telefoni, svoj Galaxy S22 možete bez problema upariti s The Freestyle projektorom za stvaranje posebne atmosfere i ugođaja kako bi stvorili ambijent po želji.

Težine svega 830 grama i kompaktnog oblika, Freestyle stane u većinu torbi pa ga možete bezbrižno nositi sa sobom na izlete ili putovanja, ali i premještati u vlastitom domu kako bi iskoristili njegov puni potencijal. Zaslon od 30 do 100 inča prilagođava se potrebama korisnika, a projektor optimizira sliku na temelju boje zida i poboljšava doživljaj gledanja tako da ga možete koristiti u kojoj god sobi želite, čak i ako nemate bijeli zid. Uz The Freestyle svaki zid s lakoćom postaje filmsko platno, a uživanje u vrhunskim filmovima i serijama više nije ograničeno na prostoriju u kojoj se nalazi televizor.

Pametni sustav za galaksiju mogućnosti

Brojni Samsung uređaji imaju inovativne načine međusobnog povezivanja kroz koje donose dodatne mogućnosti, a pametni telefoni iz Galaxy S22 serije i The Freestyle projektor nisu iznimke. Mobilnost i praktičnost bežičnog projektora uparenog s pametnim telefonom dosežu novu razinu. Uz standardni HDMI utor, the Freestyle omogućava i spajanje putem bluetooth veze što znači da se može jednostavno povezati s pametnim telefonom – bez suvišnih kablova. Slušajte glazbu ili gledajte filmove, a ugrađeni zvučnik pobrinuti će se da iskustvo korištenja bude potpuno uz 360 stupnjeva reprodukcije zvuka, bez potrebe za dodatnim uređajima. Zahvaljujući ambijentalnom načinu rada te prozirnom poklopcu leće, putem projektora mogu se kreirati svjetlosni efekti, dok istovremeno uređaj može preuzeti ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu i prema njoj projicira vizualne efekte. U jednom trenu projektor može biti prijenosna i kompaktna zamjena za televizor, a već u drugom pretvara se u modernu disko kuglu koja će biti u središtu svakog tuluma – sve uz pomoć Galaxy S22 pametnog telefona. Projicirajte ambijentalni video na kuhinjskom zidu dok kuhate, pretvorite strop spavaće sobe u zvjezdano nebo ili jednostavno uživajte u video pozivu u realnim dimenzijama.

Uz aplikaciju SmartThings možete brzo i lako upravljati povezanim uređajima ili pojedinačno postavljati načine rada sukladno vašim željama. Aplikaciji možete jednostavno pristupiti putem mobilnog uređaja i otkriti pravu galaksiju mogućnosti Samsung eko sustava. Zadaća tehnologije je olakšati nam svakodnevni život i zabaviti nas, a brojni uređaju iz Samsung eko sustava čine upravo to. S različitim kombinacijama uređaja doživite različita iskustva i pretvorite svoj dom u zaista pametan prostor.

Više informacija o Samsung Galaxy S22 pametnim telefonima i The Freestyle projektoru saznajte na www.samsung.com/hr.

Foto: Samsung

The Freestyle prijenosni projektor od sada je dostupan i u Hrvatskoj! Kupite The Freestyle bežični projektor do 19.6.2022. i ostvarite pravo na odličan poklon – Galaxy Buds Pro slušalice.  Uživajte i u YouTube Premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja.  Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije