PROMO

Pametna rješenja za moderan život

Samsung
Foto: Samsung
1/3
21.05.2024.
u 10:18

Uživanje u kvalitetno provedenom vremenu kod kuće danas je više od samog opuštanja. To je prilika da iskoristimo prednosti pametnih i inovativnih tehnoloških rješenja koja olakšavaju svakodnevnu rutinu i štede nam vrijeme. Uz Samsung WindFree™ liniju klimatizacijskih uređaja uživat ćete u svježem i čistom zraku, dok se rublje temeljito i učinkovito pere, a i suši u Samsung perilici i sušilici rublja. Tako vam ostaje dovoljno vremena za posvetiti se drugim obavezama. Primjerice, možete organizirati namirnice u praktičnom i prilagodiljivom Samsung Bespoke hladnjaku, kako biste dodatno optimizirali prostor u kuhinji.

Uživanje s najbližima nikad nije bilo jednostavnije

U doba moderne tehnologije koja nam pruža više vremena za provođenje s najmilijima, dok se opuštate uz film ili društvene igre, ne morate brinuti o temperaturi u domu ili neugodnom hladnom propuhu. Zahvaljujući inovativnim značajkama poput Tri-Care Filtera za održavanje higijenskog zraka te WindFree™ hlađenju, naprednoj strukturu protoka zraka gdje se svježi zrak ravnomjerno i lagano raspršuje kroz tisuće mikrorupica, Samsung WindFree™ linija klimatizacijskih uređaja stvara ugodno okruženje za bolju koncentraciju i bezbrižno uživanje u zajedničkim trenucima.

Nova razina ugodnosti u domu

Pametno upravljanje tehnologijom unosi dozu inteligencije u svaki dom, kao što je primjerice AI Auto Comfort značajka koja analizira uvjete u prostoriji i obrasce korištenja uređaja te automatski prilagođava temperaturu zraka prema preferencijama korisnika i vanjskim uvjetima. Isto tako, kada napustite prostoriju nakon završetka aktivnosti, ukoliko Senzor za otkrivanje pokreta 20 minuta ne detektira nikakve aktivnosti, klimatizacijski uređaj automatski prelazi u način rada WindFree™, vraćajući se u uobičajeni način čim netko ponovno uđe u prostoriju.

Foto: Samsung

Povezanost koja osvaja

Da bi tehnološki napredak i inteligentno upravljanje domom dosegnuli svoj vrhunac, ključna uloga pripisuje se SmartThings aplikaciji dostupnoj korisnicima na njihovim pametnim telefonima. Za početak, korisnici se trebaju prijaviti na Samsung račun te zatim dodati pametni uređaj, u ovom slučaju neki iz Samsung WindFree™ linije klimatizacijskih uređaja. Ova jedinstvena aplikacija omogućuje korisnicima upravljanje uređajem čak i kada su izvan kuće, omogućavajući im, primjerice, da rashlade prostorije prije povratka s posla. Nadalje, SmartThings aplikacijom korisnici mogu upravljati i praktičnom Samsung perilicom rublja koja pruža pametno, a sigurno pranje uz AI Ecobubble™ tehnologiju. Inovativna tehnologija tijekom pranja rublja stvara mjehuriće koji učinkovito uklanjaju prljavštinu, čak i pri niskim temperaturama vode. Osim toga, perilica rublja prepoznaje vrstu tkanine te automatski prilagođava količinu mjehurića, trajanje ciklusa pranja i brzinu vrtnje bubnja, osiguravajući optimalne rezultate pranja za svaki tip odjeće.

Inteligentno upravljanje kućanskim uređajima

Isto tako, Samsung Bespoke hladnjak može se pametno povezati omogućujući korisnicima da putem SmartThings Home Care funkcije jednostavno brinu o njemu. Korisnici mogu provjeriti stvarno stanje hladnjaka i filtera za vodu u realnom vremenu, dok SmartThings Food aplikacija pruža korisnicima uvid u popis hrane koja se nalazi u hladnjaku, upravljanje rokovima valjanosti i pregledavanju sadržaja bilo kada i bilo gdje. Osim toga, aplikacija nudi personalizirane recepte temeljene na preferencijama korisnika i dostupnim sastojcima.

Foto: Samsung

Upravljanje pametnim kućanskim uređajima način je života koji donosi praktičnost, udobnost i efikasnost u svakodnevnicu korisnika. Kroz inovativne značajke uređaja korisnici ih mogu nadzirati s udaljenih lokacija, prilagođavajući ih svojim potrebama i preferencijama. Od rashlađivanja prostorija prije povratka s posla do praćenja rokova hrane iz hladnjaka, Samsung tehnologija mijenja način na koji živimo, olakšavajući nam i štedeći vrijeme. U konačnici, praktičnost inovativnih uređaja pruža veću mobilnost i udobnost u vlastitom domu, dok tehnologija radi za nas, čineći životni prostor pametnijim i prilagođenijim našim potrebama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije