opremanje doma

Ovog vikenda čekaju vas popusti do 70 posto u Family Mallu

ankica dnevna soba
Promo
13.09.2023.
u 13:24

Ponuda više od 70 izlagača specijaliziranih za opremanje interijera i eksterijera s namještajem i dekoracijama te projektantskim rješenjima inspirirat će vas ili donijeti rješenje za kojim ste dugo tragali

Kraj ljeta i početak jeseni daje izvrsnu priliku da se inspiriramo novim trendovima i pripremimo sjajan ambijent našeg doma za novu sezonu. Bez obzira želite li urediti novu sobu za školarce, stvoriti hygge trenutak za najugodnije jesenske i zimske dane, pripremiti svoju okućnicu za proljetnu sezonu ili jednostavno svom prostoru udahnuti novi život uz pomoć trendy dekoracija – Sajam namještaja i dekoracija u Family mallu od 15. do 17. rujna ponudit će rješenja za sve vaše želje. Ne zaboravimo, sve to po sjajnim sajamskim popustima!

Foto: Arhiva VL

Poseban doprinos  ovogodišnjem izdanju Sajma namještaja i dekora dat će i legendarni Stjepan Jimmy Stanić, vrhunski kontrabasist  i izvođač svjetskih jazz standarda s karijerom dugom preko 70 godina. Legendarni 94 - godišnji glazbenih uvijek spreman na druženje predstavit će svoju kolekciju unikatnih kućica od recikliranih materijala. Provjerite viziju značajne figure glazbene scene koji je zagazio u 10. desetljeće života!

ankica dnevna soba
1/7

Ponuda više od 70 izlagača specijaliziranih za opremanje interijera i eksterijera s namještajem i dekoracijama te projektantskim rješenjima inspirirat će vas ili donijeti rješenje za kojim ste dugo tragali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije