Kombinirajte

Ovog proljeća nećemo moći bez ovog trenda!

Shutterstock
19.03.2018.
u 11:32

Žuta boja izvrstan je način da u dom unesete dobru atmosferu, a veliak prednost joj je ta što se dobro slaže s ostalim bojama

Dok strpljivo isčekujemo proljeće i toplije, suncem okupane dane, evo nekoliko odličnih ideja da jedan od trendova proljetne sezone, žutu boju, unesete u svoj dom. Ova boja odlična je injekcija dobrog raspoloženja stoga s epotrudite da imate barem detalje u boji sunca. Nadalje, jako dobro slaže se sa svim ostalim bojama, dajući toplu atmosferu pa će prostor, čim mu dodate malo žute  - živnuti. Pred vama su odlične kombinacije, neka vam posluže kao inspiracija za uređenje vlastitog doma!

INDUSTRIJSKI STIL U ŽUTOJ VARIJANTI

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

ELEGANTAN MIKS ZLATA I ŽUTE

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

TOPLA ATMOSFERA

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

DETALJI SU KLJUČNI

Foto: screenshot/facebook

IGRA BOJA I UZORAKA

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije