trend

Ovo je nova hit boja za kuhinje, a obožavat će je i ljubitelji neutralnih tonova

vintage kuhinja
Promo fotografije
19.05.2021.
u 13:15

Donošenje odluke o tome koje boje koristiti u kuhinji nikada nije jednostavno. Mnogo je odluka koje treba donijeti, od poda do ormarića i radnih ploča. Korištenje jedne boje na svim frontama u kuhinji stvara vedrinu

Blijedoplava trenutno ima trenutak, svjedoči tome podatak da je posljednih mjeseci više od miliju ljudi "guglalo" plavu kuhinju. Zaista nije ni čudo, jer umirujući tonovi koje povezujemo s plavom bojom čine savršenu pozadinu užurbanog života. Plava također lijepo komplimentira neutralnim bojama pa je dobar način da u kuhinju unesete više boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theshakerworkshop

Donošenje odluke o tome koje boje koristiti u kuhinji nikada nije jednostavno. Mnogo je odluka koje treba donijeti, od poda do ormarića i radnih ploča. Korištenje jedne boje na svim frontama u kuhinji stvara vedrinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theshakerworkshop

Stručnjakinja za interijere i poznata ljubiteljica neutralnih tonova Kelly Hoppen nedavno je pohvalila vrline plave boje Instagramu uživo.

Na pitanje je li to pretjerana boja za bilo koju drugu prostoriju osim kupaonice, rekla je da je plava sjajan izbor te otkrila da voli vintage plavu boju jer se može kombinirati sa sivom i bež.

vintage kuhinja
1/10

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije