MUST HAVE

Ovo je jedini dodatak koji vam treba ove zime u domu

Shutterestock
25.01.2018.
u 09:20

Važno je da su papuče udobne, tople i da se stilski uklapaju u vaš stil

Dolaskom hladnijih mjeseci japanke moramo pospremiti duboko u ormar i izvući "tešku" artiljeriju - čarape, čizme, tajice i - papuče. Ništa ne asocira na dom kao omiljeni par papuča.

Foto: yamamay, 129 kn

Obuvamo ih ujutro, kad ustanemo iz kreveta, jedva čekamo da dođemo doma i iz cipela u skočimo u njih. No, da bi taj osjećaj doma potrajao, valja pronaći papuče koje vam maksimalno odgovaruju.

Foto: jysk, od 59 kn

Dakle, važno je da su udobne, da su vama lijepe i da se ukalapaju u ostatak vašeg doma. Iako nije riječ ni o kakvom modnom dodatku već o kućnom, slavni brendovi svake godine na tržište izbacuju nove modele, što i ne čudi kada znamo da neki papuče sakupljaju kao cipele.

Foto: Zara Home, 199 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije