Šarenilo

Ovim povoljnim i veselim detaljima uljepšajte kupaonicu

Ovim povoljnim i veselim detaljima uljepšajte kupaonicu
Foto: Thinkstock
1/8
08.04.2013.
u 21:03

Dok kompletno preuređenje kupaonice zahtijeva puno veće financijske izdatke, veseli detalji cjenovno su povoljniji, a mogu znatno uljepšati monokromatski prostor

Kupaonska oprema i namještaj u većini su stambenih prostora u jednoj, najviše dvije neutralne boje. Odlično je to rješenje za dugoročno uređenje kupaonice, osobito zato što se prostor često može raznim šarenim detaljima obnoviti i osvježiti.

Dok obnova kompletne kupaonske opreme zahtijeva veće izdatke, šareni i upečatljivi dodaci jeftiniji su i efikasniji način na koji se svakoj kupaonici može udahnuti novi, življi izgled.

Četka, Home Sweet Home, 113,94 kune

Posuda za sapun, H.S. Home, 149 kuna

Otirač, Kika, 72,90 kuna

Daske i četke za školjku, držači za toaletni papir, posude za tekući sapun u raznim oblicima i mekani otirači u upečatljivim bojama, dio su artikala kojima se, ako se odaberu u pravom obliku i uzorku, može oživjeti svaka kupaonica.

Zavjesa, Emmezeta,49,99 kuna

Daska, Emmezeta, 249,99 kuna

Cijene su šarolike, a ponuda u trgovinama s pokućstvom bogata je i nudi raznolike dodatke među kojima se mogu odabrati oni koji će najbolje odgovarati svakoj kupaonici. Osim u većim centrima kao što su Kika, Emmezeta ili Prima, artikle za uređenje kupaonice moguće je pronaći i u specijaliziranim trgovinama kao što su Home Sweet Home i Living, koje nude i ekskluzivnije primjerke takvih dodataka po višim cijenama.

Podmetač, Emmezeta 12,99 kuna komad

Pri dekoraciji kupaonice na ovaj način ipak treba pripaziti da se ne pretjera s raznolikošću boja i uzoraka.

NE PROPUSTITE: Dosadila vam je vaša kupaonica? Dajte joj novi štih za malo novca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije