RJEŠENJE IZ COCA-COLE

Ovim briljantnim izumom PET boce dobile su novi život

Coca Cola čepovi
Foto: Coca-Cola
1/8
26.07.2014.
u 11:15

Coca-Cola promjenom čepa odlučila je prenamijeniti prazne boce svojih napitaka u nešto korisno i funkcionalno u svakom kućanstvu.

Iz Coca-Cole stiže sjajno rješenje koje će poslužiti u svakom kućanstvu. Umjesto da se boce njihovih napitaka bacaju u smeće ili šalju na reciklažu, moguće ih je prenamijeniti promjenom čepa.

Foto: Coca-Cola

U suradnji s nagrađivanom agencijom Ogilvy&Mather China, osmislili su 16 čepova kako bi svoje prazne te beskorisne boce transformirali u nešto korisno, kreativno, zabavno i upotrebljivo.

Foto: Coca-Cola

Kampanju su započeli u Vijetnamu gdje će podijeliti 40 tisuća besplatnih čepova uz kupljeni napitak. Čepovi dolaze u obliku dispenzera za sapun, sprej i umake, kao oštrač za olovke i u još niz varijanti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije