uređenje doma

Ovi detalji za kupaonicu izgledaju bolje od onih Kim Kardashian, a puno su povoljniji

Foto: H&M Home
1/10
13.10.2022.
u 09:40

Uz ove detalje kupaonica će izgledati profinjeno i vrlo elegantno, neovisno o veličini same prostorije

S dolaskom hladnijih dana više vremena provodimo u kupaonici, ako ništa drugo da bismo se ugrijali pod vrućim tušem ili u toploj kadi. Nedavno se pojavila kolekcija detalja za dom, točnije baš za kupaonicu, koje potpisuje slavna Kim Kardashian i koja je oduševila mase jednostavnim dizajnom.

Foto: H&M Home

Naime, komadi koje potpisuje Kim jednostavnih su organskih oblika, sive boje betona. No, nisu se našli u žiži jajvnosti zbog dizajna već zbog paprene cijene. Naime, cijena njezinih skulpturalnih detalja za dom kreće se od 500 dolara naviše.

Foto: H&M Home

Vrlo slične detalje mi smo pak pronašli u novoj kupaonskoj kolekciji brenda H&M Home, a njihova cijena kreće se od 90-ak kuna naviše.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije