sakupi ih sve

Ove kućanske gadgete želimo već danas u svojoj kuhinji!

kuhinjska polica
Thinkstock
31.05.2021.
u 13:15

Osim što su funkcionalni, ovi gadgeti ujedno su i vrlo efektan detalj u kuhinji

Uređenje kuhinje znači i kupnju malih kućanskih aparata koje svakodnevno koristimo poput kuhala za vodu, tostera, aparata za kavu... No ti aparati, osim cijenom i funkcionalnošću, trebaju zadovoljiti i estetskim dojomom, odnosno trebaju biti lijep stilski dodatak kuhinji u kojoj se nalazi. Mi smo izdvojili one koje bismo odmah poželji u kuhinji.

Lesnina Welnova kuhinja
Foto: Lesnina

Krups OPIO Espresso aparat napravi izvanredan espresso u tren oka. Apart Ima ručnu kontrolu za prilagođavanje rezultata, aluminijski bojler s naprednom tehnologijom za brzo zagrijavanje vode i pumpu za tlak od 15 bara za ekstrakciju okusa profesionalne kvalitete i arome. Parna mlaznica napravi savršeni prhki kapučino, dok skup novih značajki poboljšava doživljaj vrhunskog espressa. Spremnik za vodu kapaciteta od 1,5 l pruža mogućnost pripremanja puno napitaka, a odvojivi spremnik
vode omogućuje izuzetno jednostavno novo punjenje s vodom.

Krups Opio Espresso aparati se mogu kupiti u trgovinama: Elipso, Pevex, Sancta Domenica, Harvey Norman, Plodine.... Preporučena cijena im je 909,00kn.

Dobar toster zlata vrijedi, a još kad ima retro dizajn...Pa tko ga ne bi poželio u svojoj kuhinji? Ovaj Grunding toster možda izgleda kao da je iz osamdesetih, ali naoboružan je svom najnovijom tehnologijom, a najbolja stvar pretinac je za mrvice. Košta 249 kuna.

Ako svoja jutra započinjete toplim napitkom, kuhalo za vodu pravi je gamechanger. Nema više nervoznog cupkanja i čekanja da voda zavrije, prije nego li dva puta trepnete, voda za vaš napitak je spremna, a super stvar je svakako i činjenica da možete sami odrediti temperaturu vode...Nama je za oko zapelo kuhalo u pink boji brenda Smeg koji u zagrebačkom dućanu Sol i papar košta 1577 kuna. Eh, da, nije zgoreg spomenuti i da izgleda - vrhunski!

Za sve one koji ujutro pak počinju cijeđenim sokom tu je moćan sokovnik koji, osim što je funkcionalan i izgleda atraktivno u kuhinji. ovaj Philipsov odličan je omjer cijene i kvalitete.

I za kraj, dakako šećer - točnije mračni predmet želje svake kuharice zaljubljene u pripremu slastica - KitchenAidov mikser. Ovaj kultni mikser koji je i svojevsrni statusni simbol svake godien osvane u nekoj novoj boji, a nama je za oko zapela ova crvena nijansa. Što se cijene tiče, varira od 4500 do 5700 kuna.

Ukratko, izbor je zaista velik, na vama je da odaberte ono što vam treba i što će u vašem prostoru izgledati - najbolje!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije