sjajna inspiracija

Ovako dobru ideju za uređenje terase ili vrta dugo nismo vidjeli

Foto: H&M Home
1/6
27.05.2022.
u 11:07

Naglasak je na prirodnim materijalima poput drveta, jute i lana u neutralnim tonovima koji se odlično nadopunjavaju s biljkama i moćnim detaljima u pravim ljetnim bojama

Želite li na svojoj terasi ili u vrtu stvoriti nešto posebno, odlična inspiracija dolazi od dizajnera H&M Home-a koji su osmilili glamping kolekciju "za po doma".

Foto: H&M Home

Želja im je bila stvoriti scene kao na kampiranju, za savršen izlazak ili zalazak sunca, a u tome im je pomogla i retro kamp-kućica oko koje su osmislili savršen kutak za boravak na otvorenom.

Foto: H&M Home

Naglasak je na prirodnim materijalima poput drveta, jute i lana u neutralnim tonovima koji se odlično nadopunjavaju s biljkama i moćnim detaljima u pravim ljetnim bojama.

Foto: H&M Home

Za potpuni glamping efekt dodajte i efektnu rasvjetu, kroz razne lampione i ukrasne vanjske lampice. Ako imate prostora dobra ideja je i otvoreni kamin koji će stvoriti ugođaj kakav na kampiranju stvara logorska vatra.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije