Originalno

Ova polica za knjige će vas oduševiti!

Ova polica za knjige će vas oduševiti!
Foto: Dom i vrt
1/2
06.10.2013.
u 21:01

Mobilna polica za knjige koja nestaje ako to poželite

Imate gomilu knjiga, ali nikako da pronađete policu koja vam se uklapa u interijer? Možda je ova kotrljajuća polica dizajnera Michaëla Bihaina rješenje za vas. Naime, Patatras, kako se polica zove, zamišljen je kao kotač koji se može premještati po prostorijama prema željama.

Dolazi u raznim bojama, a iako se u njega može pohraniti i dvadesetak knjiga, ne zauzima puno mjesta. Naime, promjer mu je svega 122 centimetra. Želite li ga pak skloniti od oka javnosti, lako ga možete staviti pod krevet, sofu, iza vrata... Polica je načinjena od polipropilena i lako se održava – jednostavnim brisanjem vlažnom krpom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije