ljetno uređenje

Ova kolekcija zaludila je Instagram komadima za dom koji koštaju manje od 100 kuna

Primark Home
30.07.2021.
u 09:42

Najveći hit su pleteni detalji, posebno stolac i pletena košara koji su, uz primarnu funkciju, zahvaljujući kreativnosti dobili i posve nove namjene

Posljednjih tjedana društvenim mrežama, posebno Instagramom, dominiraju detalji iz ljetne kolekcije brenda Primark Home čija cijena se kreće od 90-ak kuna. Najveći hit su pleteni detalji, posebno stolac i pletena košara koji su, uz primarnu funkciju, zahvaljujući kreativnosti dobili i posve nove namjene. Tu je i ljetna posteljina zanimljivih boja i uzoraka koja dolazi u nekoliko dimenzija kao i sitnice za ljetno uređenje doma.

Drevani stolac-ležaljka odličan je izbor za balkon i terasu, ali i za dnevni boravak. Osvaja udobnošću i dizajnom.

Foto: Primark Home

Drugi artikl, čija cijena je 89 kuna, pletena je košara koja je odličan dodatni prostor za pohranu, ali i efektan ukras na balkonu ili u dnevnom boravku ili ččak i kupaonici.

Foto: Primark Home

Ljeti, kad je vruće, jako je važno odabrati posteljinu koja će imati efekt hlađenja, a ne dodatnog zagrijavanja. Tu su najbolji izbor prirodni materijali poput pamuak i lana. A uzorcima možete unijeti veselje u spavaću sobu.

Foto: Primark Home

Detalji sa zlatnim akcentima ovog ljeta najpoželjniji su dodtak u domu. Pašu u svaki stil uređenja i izgledaju vrlo profinjeno i luksuzno.

Foto: Primark Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije