Širenje tržišta

Otvorena Emmezeta u Varaždinu, deseta po redu

emmezeta
Marko Prpić/Pixsell
20.04.2018.
u 14:03

Na površini od šest tisuća metara kvadratnih, Emmezeta centar Varaždin nudi bogati asortiman koji sadrži baš sve za uređenje doma i vrt

Emmezeta Hrvatska otvorila je svoj deseti centar u Hrvatskoj, preciznije - u  Varaždinu, u gospodarskoj zoni, na južnom ulazu u grad. Otvorenje Emmezeta centra u Varaždinu svečano je obilježilo rezanje vrpce, a čast da ju prereže pripala je predsjedniku Uprave Emmezete, Slobodanu Školniku.

Na površini od šest tisuća metara kvadratnih, Emmezeta centar Varaždin nudi bogati asortiman koji sadrži sve za uređenje doma i vrta. Povodom otvorenja novog Emmezeta centra u Varaždinu do 29. travnja traje Emmezetina posebna akcija koja uključuje brojne ekskluzivne popuste. Također, Emmezeta nudi posebne pogodnosti za sve svoje vjerne kupce putem Emmezeta klub kartice koja svim članovima pruža velike popuste na izabrane proizvode tokom cijelog mjeseca, kao i sakupljanje bodova te odabir vlastitih popusta. Posebne akcije povodom otvorenja Emmezeta centra Varaždin aktualni su u svim Emmezeta centrima u Hrvatskoj i na webshopu!

Otvorenje varaždinskog centra zaokruženo je humanitarnom akcijom u kojoj je Emmezeta Općoj bolnici Varaždin donirala jastuke i deke vrijedne 20 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije