Novo

Otvoren prvi shopping centar za cijelu obitelj

11.05.2021.
u 12:39

Posjetite novu destinaciju za najluđi, najzabavniji i najudobniji obiteljski shopping!

Prvi shopping centar u Zagrebu namijenjen svim članovima obitelji otvorio je prošli tjedan svoja vrata. Nezaobilazna destinacija za cijelu obitelj od sad postaje Family fun & home Mall na Jankomiru koji svojim jedinstvenim konceptom obuhvaća velik izbor trgovina namještajem, odličnu zabavu s mnoštvom sadržaja za najmlađe i već poznata mjesta s finom hranom za svačiji ukus, a uz sve to možete obaviti i redovnu nabavku za svaki dan. Family fun & home Mall je iznimno velik i dobro organiziran prostor na čak više od 32.000 m² zabavne i prodajne površine. Svojim posjetiteljima osigurava gotovo 800 parkirnih mjesta na dva velika, besplatna parkirališta.

„Pozivamo obitelji i sve koji uređuju svoj dom da nas posjete, pronađu inspiraciju i odaberu namještaj za svoj dom iz snova. Dok će se djeca zabavljati, roditelji će shoppingirati, a kasnije će svi zajedno uživati u bogatoj gastro ponudi. Family fun & home Mall nezaobilazna je destinacija za cijelu obitelj.“ – izjavila je nakon otvaranja Ivana Turčinov, direktorica marketinga.

Dio prostora s fokusom na namještaj ispunjen je vrhunski kvalitetnim brendovima kao što su Mobel Land, Dan Kuchen, Tepih Centar, Marnic, Škerjanc, Eduro, Nord, Si Studio, Luna Home, Concordia, a novi zanimljivi brend na tržištu je Enza Home koji dolazi uskoro. Centar sadržava i odličnu gastronomsku ponudu s velikim izborom svjetskih kuhinja – Batak, Foodie, Gyoutaku sushi, Wok me, Pasta Fasta, Mex, Čušpajz & faširanac, slastičarna Torterie Macaron te caffe bar Leggiero i Leggiero Loft.

U sklopu centra nalaze se i dvije svadbene dvorane Flores i Green Loft koje je moguće rezervirati za sve svadbene i druge svečanosti. U centru možete obaviti redovnu nabavku u Plodinama, Bipi i Linksu i sve to dok vaši mališani uživaju u adrenalinskim sportovima i interaktivnim igraonicama.

Oni mlađi će sigurno uživati u čarima Amazinga Fun najvećeg adrenalinsko trampolinskog parka u Hrvatskoj te Igrandia najvećeg i najzabavnijeg kompleksa dječjih igraonica u regiji. Zbog epidemioloških mjera igraonicama još nije dozvoljen rad, ali će se mnogi iznenaditi uskoro kada otkriju nevjerojatan svijet zabave koji se prostire na čak 7.500 m2.

Sve kupce povodom otvorenja očekuju vrijedni popusti kod partnera centra. Zaputite se i uvjerite se i sami u bogatu ponudu Family fun & home Malla koji se nalazi na zagrebačkoj adresi Velimira Škorpika 11 na Jankomiru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije