Hit mjesto

Otvoren Kaptol Boutique Cinema

kino
Foto: Duško Vlaović
23.02.2017.
u 10:31

Kaptol Boutique Cinema odgovor je na potrebe pravih filmofila i ljubitelja kina.

Ovaj koncept koji uz pet dvorana veliku pažnju daje i baru impresivnih proporcija, sasvim je drugačiji od multipleksa. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Novo kino nalazi se u Centru Kaptol na drugom katu, a interijer kina i bara, kao spoj retro i modernog stila, djelo je dizajnerskog dvojca Deana Franića i Saše Šekoranje koji su na ovom projektu radili više od godinu dana. Za njih je ovo kino u svakom detalju predstavljalo ulazak u drugačiju stvarnost, a u savršenu priču uklopila se i poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je dizajnirala uniforme osoblja u baru.

Da je riječ o apsolutno polivalentnom prostoru te da su u baru mogući koncerti i klupski programi, sinoć su dočarali DJ tijekom višesatne setliste te Marko Tolja u pratnji klavijaturiste Goljka Tomljanovića! Oliver Mlakar, voditelj svečanog otvorenja, u jednom je trenutku predstavio g. Krstulovića te g. Kiefta, članove Uprave Blitz-CineStara, koji su proglasili kino otvorenim te otkrili sve detalje ovog vizionarskog poslovnog poteza.

Foto: Sarah Dombre

Foto: Sarah Dombre

Foto: Sarah Dombre

Foto: Sarah Dombre

Foto: Sarah Dombre

Foto: Sarah Dombre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije