kolaboracija

Otkrivamo zvijezdu adventa - kalendar koji je osvojio Instagram

01.12.2020.
u 09:28

Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebno izdanje adventskog kalendara

Božićno doba već je pred vratima, dekoracije i lampice su zasjale i stiže najljepše vrijeme za darivanje. I dok odbrojavamo adventske nedjelje s nestrpljenjem iščekujući kraj godine, vrijeme je da se sjetimo naših najdražih i najbližih kako bi s njima podijelili posebna sjećanja, smijeh i veselje.

Blagdani su ove godine još posebniji jer shvaćamo koliko su dragocjeni mali znaci ljubavi i pažnje. Iz ove je ideje nastala i nova adventska suradnja najpoznatijeg belgijskog piva na svijetu, Stella Artois i poznatog dizajnera Roberta Severa.

Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebno izdanje adventskog kalendara, a kreativne snage udružili su s dizajnerom poznatom po jedinstvenim ilustracijama koje su obilježile njegovo stvaralaštvo.

Lampice i svjetlo prepoznatljiva su asocijacija na adventsko vrijeme i upravo zato Severova ilustracija krasi limited edition izdanje lampe koja se može pronaći u Stella Artois adventskom kalendaru. Inspiriran pričom o brandu koji je nastao kao prvo božićno pivo na svijetu i čiji je zaštitni znak zvijezda, koja se krije i u imenu Stella, Robert Sever kreirao je ilustraciju sa ženskim likom, koja nam šalje lijepu poruku ovog adventa. Romantičan je to i idiličan blagdanski prizor koji će se svojom toplinom savršeno uklopiti u božićne dekoracije uz bor.

Ova limited edition lampa samo je jedan od 24 posebno osmišljena dara, koji se kriju u Stella Artois adventskom kalendaru, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije