povoljno, a lijepo

Otkrivamo kako sa samo 100 eura stvoriti romantičan kutak u vrtu ili na balkonu

IKEA
31.07.2023.
u 12:32

Set namještaja koji uključuje dva stolca i stolić košta 75 eura, a ostalih 25 potrošite na detalje koji će zaokružiti priču i dati joj pravi ljetni šarm

Dugi sunčani dani jednostavno nas mame da što više vremena provodimo na otvorenom. No, osimisliti kutak koji je romantičan i funkcionalan traži ulaganja. Ipak, mi smo pronašli atraktivna i praktična rješenja koja su, uz to, i povoljna. 

Foto: IKEA

Set namještaja modernog, skandinavskog stila omogućava vam da udobno uživate na otvorenom, neovisno o veličini vrta ili balkona. Uz višefunkcionalan i lako prilagodljiv set koji se lako skladišti lako je stvoriti očaravajući kutak. Najbolja stvar je pak ta da cijeli set u Ikei košta tek 75 eura, a uključuje dva stolca i sklopivi stol.

Foto: IKEA

Jednostavan namještaj koji je lako preseliti i koji funkcionira kao odlična baza poželjan je i zbog neutralne boje i minimalističkog dizajna.

Foto: IKEA

Da biste zaokružili cijelu priču, ostatak od 25 eura potrošite na detalje koji će upotpuniti bazni set.

Foto: IKEA

Zgodna vaza, mirisne svijeće, tanjuri i zdjele za posluživanje ili pak set za ispijanje kave, odluka je na vama.

Foto: IKEA

Svakako dodajte i pokoji tekstili detalj poput ukrasnih jastučića koji će zaokružiti cijelu priču.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije