novo u ponudi

Orijentacijsko svjetlo - pomoć pri noćnom odlasku u kupaonicu

Geberit
18.10.2021.
u 12:01

Najbolje rješenje je korištenje noćne rasvjete s funkcijom prigušivanja je orijentacijsko svjetlo s mekanim LED osvjetljenjem

Tapkanje u mraku ili paljenje jakog svjetla tijekom noćnih posjeta kupaonici nisu idealna rješenja. Jaka svjetlost može poremetiti  san narušavajući biološki sat tijela i smanjujući proizvodnju melatonina.

Foto: Geberit

Najbolje rješenje je korištenje noćne rasvjete s funkcijom prigušivanja, primjerice - Geberit orijentacijsko svjetlo s mekanim LED osvjetljenjem. Nježni snop svjetla aktivira se pomoću senzora blizine i može svijetliti u jednoj od sedam boja, koje se mogu odabrati pojedinačno. Ova pametna funkcija integrirana je u tri Geberit proizvoda.

Foto: Geberit

 

Od Geberit DuoFresh modula, koji se može kombinirati s gotovo bilo kojom tipkom za aktiviranje iz Geberit Sigme linije, do sanitarnog modula Geberit Monolith Plus i Geberit AquaClean Mera tuš WC uređaja - sva tri proizvoda ne samo da pružaju suptilno osvjetljenje, već i osiguravaju svjež zrak u kupaonici zahvaljujući njihovoj integriranoj tehnologiji odzračivanja mirisa.

Geberit DuoFresh modul uklanja neugodne mirise iz WC školjke, uz to nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Štoviše, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put do kupaonice.

Foto: Geberit


Sanitarni modul za WC Geberit Monolith Plus pravi je multitalent. Integrirano odzračivanje, tehnika inteligentnog senzora za decentnu LED rasvjetu i naročito komforno aktiviranje ispiranja samo su tri od mnogih njegovih prednosti.

Geberit AquaClean kombinira praktičnost, dizajn i održivost s poznatom Geberit kvalitetom kako bi se stvorila estetska i inovativna rješenja za kupaonicu. Geberit AquaClean Mera dolazi u kompletu s noćnom rasvjetom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije