Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Originalni darovi s potpisom studija Šesnić&Turković

Pod humorističnim motom „Get your SH&T together“ studio Šesnić&Turković i ovih je blagdana pripremio niz proizvoda koji će razveseliti sve u potrazi za nekim drugačijim darovima
17. prosinca 2018. u 10:54 0 komentara 122 prikaza

Dojadilo vam je iz godine u godinu darivati bombonijere, parfeme i cvijeće a podjednako je postojan i vaš manjak boljih ideja? Spasonosnu dozu kreativnosti donosi studio Šesnić&Turković, koji ovog Božića donosi zanimljiva rješenja što smjestiti pod bor najmilijih osoba. Nova linija proizvoda posebno će, kako najavljuje Goran Turković, osvojiti poklonike pomalo neozbiljnog humora:

 | Autor :

-Iako je prosinac više tradicionalno doba godine, ove smo godine odlučili malo izaći iz okvira i začiniti atmosferu darivanja nečim drugačijim, a nadahnuće smo pronašli u kratici našeg imena. Sve proizvode iz ponude sami smo dizajnirali, a kako izvedba ne bi zaostajala za kreativnošću korišteni su isključivo najkvalitetniji materijali i tisak. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto prema svome ukusu, a što sve nudimo može se provjeriti na ovogodišnjem artOmatu – poručio je Turković.

 | Autor :

U bogatoj ponudi SH&T poklona tako se nalaze: kuharska pregača ‘PRAISE THE COOK OR EAT SH&T’ za sve one koji bi htjeli kuhati kao vječito namrgođeni chef Gordon Ramsay, ali su svjesni svojih kulinarskih nedostataka; šalica ‘COFFEE MAKES YOU SH&T’ za one koji se ni rano ujutro ne boje čuti velike životne istine; bilježnica ‘GET YOUR SH&T TOGETHER’ namijenjema svima koji svake godine ponosno donose novogodišnje odluke, a ubrzo ih još ponosnije krše; blok ‘NOTE THAT SH&T’ za zapisivanje svih onih genijalnih ideja koje vam padnu na pamet, pa makar ih nikada ne realizirali; ruksak ‘FULL OF SH&T’ za sve one stvari koje inače nosite u rukama ili nagurate po džepovima, u rasponu od iznimno važnih do posve beskorisnih; torba ‘FULL OF SH&T’ obujma 13 L za stvari iz gornjeg opisa; SH&T crewneck i SH&T shirt za one koji ne srame nositi iskonski SH&T u svakoj prilici i u svim odjevnim kombinacijama; ukras ‘ALL I GOT FOR CHRISTMAS IS THIS SH&T’ za sve istinoljubive i dovoljno hrabre da priznaju manjak inspiracije; knjiga ‘LOT OF SH&T’ s pregrštom ideja iz Šesnić&Turković studija iz područja vizualnih identiteta, ambalaže, plakata, signalizacije, oglašavanja i sl...

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.