JEDNOSTAVNOST

Originalne višenamjenske vješalice za svaki kutak u stanu

zig zag vješalica
Foto: kyuhyungcho.com
1/11
30.03.2015.
u 08:30

Kyuhyung Cho, tajlandski dizajner sa švedskom adresom napravio je moderne vješalice od plastike i čelika

Promatrajući fotografije ovih dizajnerskih proizvoda teško bismo mogli zaključiti čemu su oni namijenjeni. To propitivanje i nedoumicu upravo je i htio izazvati kod potencijalnih korisnika njihov autor, tajlandski dizajner sa švedskom adresom. Kyuhyung Cho.

Čak i kada ne koriste svojoj svrsi, da na njih objesimo odjeću ili neke druge predmete, ove vješalice mogu biti dekorativni element na zidu. Mogu se uklopiti u svaki prostor u stanu - od kuhinje, hodnika pa do kupaonice, spavaće sobe i balkona i vrlo su jednostavne za instaliranje, a zahvaljujući metalnim dijelovima mogu podnijeti i veće terete.

Foto: kyuhyungcho.com

U obliku geometrijskog tijela romba ove vješalice rađene su od savijenih čeličnih ploča presvučenih bojom , a s unutrašnje strane nalazi se također čelični vijak koji se pričvrsti za zid. Dolaze u četiri boje: bijeloj, tamnoplavoj, pistacio zelenoj i crnoj.

Foto: kyuhyungcho.com

Debela savitljva žica presvučena fleksibilnom plastikom koja nas asocira na nedovršenu strujnu instalaciju koja izlazi iz zida postala je u rukama dizajnera vješalica. Na jednom kraju nalazi se vijak koji omogućuje da se vješalica pričvrsti za zid. Osmišljena je u pet boja: tamnoplavoj, crnoj, zelenoj, crvenoj i ružičastoj. Idealna je za mladenačke sobe i prostore. Ali, lako ju možemo zamisliti u kuhinji kao vješalicu za kuhinjske krpe ili vrećice ili u kupaonici za ručnike.

Foto: kyuhyungcho.com

>>Želite li jastučiće i vješalice kakve nitko drugi nema?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije