NOVO HIT MJESTO

Opuštajuća slatka oaza prepuna francuskog šarma

torteria macron
Foto: Promo
1/9
18.07.2016.
u 08:30

Poznati i sve popularniji lanac slastičarnica ‘Torterie Macaron’ dobio je svoju novu atraktivnu podružnicu u Avenue Mallu u Zagrebu

Izgled nove podružnice Torterie Macaron, slastičarnice i ugodnog mjesta za druženje i priliku za slatki i osvježavajući predah od šopinga i ljetnih vrućina uz kolače, torte i sladoled te razne vrste napitaka, nije nimalo iznenadio vjerne poklonike.

Otvaranjem nove lokacije u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall krug obožavatelja bez ikakve će se sumnje povećati i to ne samo zbog maštovite i ukusne ponude nego i samog ambijenta, uređenog u prepoznatljivoj stilskoj maniri. Za interijer je i ovaj put zadužena arhitektica Boška Bahtijarević iz Studija Arhitektri.

Foto: Promo

– Naša misao vodilja bila je dobiti šarmantno okruženje za sve ljubitelje slatkog, tako da je ova Torteria dekorirana ugodnim foteljama i sofama u plavim nijansama, dok su rashladne vitrine i zidovi u nijansama trendovske sive boje koja daje dubinu i eleganciju cijelom prostoru – objašnjava arhitektica.

Prostor ima i vanjsku terasu u kojoj su upečatljiv stilski detalj visoke biljke koje daju hlad, dok se u udobne stolce najbolje smjestiti u večernjim satima i počastiti se nekim od specijaliteta. Poseban šarm prostoru daju retro dekoracije na policama, dok su pravi ukrasi ukusne torte i ostale slastice.

Foto: Promo

>>Novo 'it' mjesto sa sjajnim konceptom uređenja i ponude

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije