Haaloween inspiracija

Opako dobre ideje za dom iz horor-filmova

promo
Promo
25.10.2016.
u 09:35

Devastirani interijer u staroj jezgri zablistao je zahvaljujući novim vlasnicima

Bezbroj je ideja kako (pre)urediti dom i udahnuti mu malo sezonskog štiha. Noć vještica već dugo je inspiracija dizajnerima, trgovcima i cvjećarima koji doista znaju oduševiti strašnim dekoracijama u prigodnim bojama. No, uz dobru inspiraciju, malo novca i nešto više strpljenja možete i sami pretvoriti svoj dom u strašan dvorac iz horor-filmova.

Foto: Promo

Rezbarenje bundeva u strašne likove i izrezivanje šišmiša od crnog papira klasika su koja uvijek prolazi uz nezaobilazne svijeće (što više, to bolje). U domaćim trgovinama i web-shopovima nude se razne dekoracije poput plastičnih čaša, prigodnih balona i natpisa dobrodošlice, zanimljivih salveta i ukrasa za dom.

Foto: Promo

Možete pronaći i prigodne slamke sa šišmišima, pa čak i naljepnice za boce s natpisom vampirska krv... Oni koji se u Noći vještica planiraju i dobro zabaviti lako mogu pronaći maske i strašne kostime koji vas u trenutku pretvaraju u duha, kostura ili člana obitelji Adams...

Foto: Promo

Ako vam lubanje i duhovi nisu omiljena dekoracija i ipak želite zadržati dašak elegancije u domu, uz kombinaciju crne i narančaste postići ćete željeni efekt, a korišteni proizvodi jednostavno će se uklopiti u dom i nakon Noći vještica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije