Još jedan uspjeh

Omiljeni lik iz popularnog crtića na rekvizitu za vježbanje

vijače ana tevšić
Foto: Sanjin Kaštelan
1/7
26.04.2016.
u 08:30

Nastavlja se suradnja Ane Tevšić i američke tv mreže Cartoon Network: ovaj put to je gumena vijača Johnny Bravo za vježbanje

Da je američka TV mreža Cartoon Network itekako ozbiljno računala na Anu Tevšić, sklapajući poslovno-kreativnu suradnju s tom talentiranom produkt dizajnericom, svjedoči i najnoviji komad koji je kreirala za njih, inspiriran jednim od njihovih sada već kultnih crtića, Johnnyjem Bravom.

Ovaj put je to proizvod posve prigodan za ovo doba godine kad se više okrećemo fizičkim aktvnostima i vježbanju u želji da se dovedemo u formu i temeljito se probudimo iz “zimskog sna”. Riječ je o mnogima omiljenom rekvizitu za igranje i vježbu iz djetinjstva, vijačama Johnny Bravo.

Foto: Sanjin Kaštelan

– Vijača za preskakanje nije kao inače rađena od konopca, nego od crne gume te ima drvene ručke na kojima se nalaze detalji nacrtanog, svima poznatog lika Johnnyja Brava. Vijače Johhnny Bravo idealne su za vježbanje u dvorani ili u prirodi – opisuje Puljanka sa zagrebačkom adresom Ana Tevšić svoj novi proizvod.

Gumeni konopac za vježbanje vrlo je lagan te praktičan jer ne zauzima puno mjesta u domu, kao ni u torbi za vježbanje, te ga uvijek možete nositi na izlet ili u šetnju te se tako dodatno rekreirati. Vijača se može nabaviti u studiju “Love, Ana” u Dežmanovu prolazu 4 u Zagrebu ili putem webshopa na stranici loveanadesign.com.

>>Izašla prva kolekcija radova Ane Tevšić za Cartoon Network

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije