u metropoli

Održane još jedne Inspiracije sa zanimljivm gostima

23.11.2020.
u 13:33

Stephen Lupino pokazao je svoja najnovija djela koja su, kao i nekad, izazvala veliko zanimanje

Inspiracije, događaj koji, unatoč pandemiji, okuplja brojne kreativce i ovog puta je, u EU BUSINESS CLUB SKY OFFICE oduševio okupljene. Organizatorica događanja Anita Vukušić Crevar i voditeljica Jana Fabijanić svoju su genijalnu ideju uspješno pretočile u najinspirativniji događaj u metropoli, a on se nastavlja - u skladu sa svim propisanim mjerama!

Kažu da prava ljubav ne poznaje ni granice, ni prepreke, a priča gospođe Masumi Shimooka  dokaz je da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Gospođa Shimooka, čije ime Masumi znači jako lijep život, rođena je u Kyotu da bi 30 godina kasnije, zbog ljubavi, stigla u Zagreb gdje je i ostala sve do danas. Priča ove  nasmiješene, vitke i gracilne gospođe, lako može poslužiti i kao predložak za kakvu knjigu ili film. Svoj životni odabir, nikad nije požalila ni Martina Crljen direktorica i vlasnica vodenog parka, termalnog kupališta Aqua Vivae.

Krapinske Toplice to lijepo i mirno malo mjesto u Hrvatskom zagorju, udaljeno svega 45 km od Zagreba, nekada je bilo mondeno, europsko kupališno lječilište. Danas je ovaj vodeni park Aquae Vivae, koji je posve prirodno uklopljen u pitome zagorske brege, jedan od najvećih i najmodernijih kompleksa unutarnjih bazena u Hrvatskoj. Prostire se na preko 18.000 m2 zatvorenog prostora, a obuhvaća 5 zatvorenih i 1 otvoreni bazen s mnogobrojnim vodenim atrakcijama, wellness centar sa saunama, restoran i godišnje primi oko 150 000 posjetitelja.

A kako je važno odvojiti vrijeme samo za sebe, zna i strastveni jedriličar, Uroš Kalinić član uprave Konzuma za financije i IT koji je s okupljenima podijelio svoju životnu filozofju, ali i iskustvo s korona virusom koji je uspješno prebolio.

Stephen Lupino pokazao je svoja najnovija djela koja su, kao i nekad, izazvala veliko zanimanje. Ukratko, prošle su još jedne Inspiracije, pune zanimljivih gostiju i tema.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije