domaće snage

Odlična kolaboracija domaćih brendova rezultirala je zdravom slasticom u precool pakiranju

28.02.2024.
u 12:44

Matcha dražeji kombiniraju bogat, orašast okus slanih badema sa suptilnom gorčinom matche, fino mljevenog praha posebno uzgojenog i obrađenog lišća zelenog čaja, kiselkastu notu limuna i neodoljivu bijelu čokoladu, a nude ultimativno foodie iskustvo koje će zadovoljiti sve veću potražnju za zdravijim alternativnim grickalicama

Umami u prijevodu znači peti okus koji spaja slatko, kiselo, slano i gorko, i zaslužan je za onaj mmmmm osjećaj kada jedemo nešto što nam je toliko fino da ostanemo bez riječi. Upravo taj osjećaj izaziva najnoviji proizvod wellbeing brenda Materia, kojeg su osmislili u suradnji s brendom Chozen, poznatim po ručno rađenim, ekskluzivnim čokoladnim bombonima. Bijela čokolada (slatko), limun (kiselo), slani badem (slano) i matcha (gorko) spajaju se u najfiniju fuziju okusa – ultimativni umami – a toliko su fini, da će instantno postati vaš omiljeni zdravi desert.

Matcha dražeji kombiniraju bogat, orašast okus slanih badema sa suptilnom gorčinom matche, fino mljevenog praha posebno uzgojenog i obrađenog lišća zelenog čaja, kiselkastu notu limuna i neodoljivu bijelu čokoladu, a nude ultimativno foodie iskustvo koje će zadovoljiti sve veću potražnju za zdravijim alternativnim grickalicama.

"Jako smo sretni što smo u suradnji s našim dragim partnerima iz Chozen-a kreirali ove prefine dražeje. U današnjem brzom svijetu, potrošači sve više traže grickalice koje ne samo da pružaju nalet energije, već nude i nutritivnu vrijednost. Uz matcha dražeje, nudimo ukusno rješenje koje spaja okus s hranjivost, pružajući grickanje bez grižnje savjesti“. – rekli su iz brenda Materia.

„Svaki dio prilikom proizvodnje matcha dražeja prolazi pomni proces kako bi se osigurala kvaliteta i svježina. Od nabave najfinijih badema do premium Ceremonial grade Materia matcha praha, svaki je korak pažljivo kuriran kako bi se pružio međuobrok koji nije samo ukusan nego i zdrav. Prepuni antioksidansa, vitamina i minerala, matcha dražeji nude hranjivi poticaj za energičan dan“. – izjavili su iz Chozena.

Bez obzira na to grickate li ih dok ste u pokretu, dodajete svojim omiljenim receptima ili uživate u njima kao međuobrokom usred dana, matcha dražeji dovoljno su svestrani da upotpune svaku priliku. Sa svojim praktičnim pakiranjem, savršeni su suputnici za sve prilike i aktivnosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije