Kuhinjski noviteti

Odabirom ESB9300 donesite zdravlje u vaš život!

promo
Foto: Promo
19.10.2016.
u 14:57

Luksuzna Electrolux inovacija za vašu kuhinju.

Electrolux vam donosi novi mali kućanski aparat velikih mogućnosti - blender ESB9300. Luksuzan uređaj iz Masterpiece kolekcije opremljen je snažnim motorom od 1200W kojem nijedna namirnica ne može pružiti otpor. Osam različitih programa, od onog za smoothije do programa za drobljenje leda, pružaju vam mogućnost pripreme različitih obroka u najkraćem vremenu. Staklenka je bez BPA, dovoljno velika za 2,2L tekućine te je otporna na hladnoću i toplinu. Baza je po prvi put nakošena 10 stupnjeva, što olakšava upotrebu, a u kombinaciji s oštricama od titana pruža odlične rezultate. Blender je također presvučen titanom, sadrži LCD display i LED osvijetljene tipke što ga čini apsolutno elegantnim, izdržljivim i

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije