dnevni boravak

Odabir sjedeće garniture ovisi o veličini prostora, otkrivamo kako odabrati idealnu

Lesnina
21.10.2021.
u 12:18

Sjedeća garnitura, koja najčešće zauzima većinski dio dnevnog boravka, svakako se ubraja u jedan od bitnijih elemenata.

Ne kaže se bez razloga da je dnevni boravak, uz kuhinju, srce doma jer je riječ o prostoriji doma koja je stvorena kako bi se u njoj opustili i uživali. Mnogo je dostupnih opcija njegovog uređenja, vrsta stilova kao i raznih dekoracija koje će dnevnom boravku dati pečat vaše osobnosti. Sjedeća garnitura, koja najčešće zauzima većinski dio dnevnog boravka, svakako se ubraja u jedan od bitnijih elemenata.

Foto: Lesnina

Trendovi su promjenjivi, a za potpunu ravnotežu estetike i funkcionalnosti važno ih je prilagoditi našem životnom stilu. Želimo li osvježiti izgled dnevnog boravka vrlo je jasno da će najveći efekt promjene biti vidljiv ako promijenimo sjedeću garnituru.

Foto: Lesnina

Posljednjih godina vrlo su popularne modularne garniture koje se mogu sastaviti po željama i potrebama prostora i pojedinca. Odabir je potrebno prilagoditi i veličini samog prostora.

Foto: Lesnina

Za manje prostore najbolje je odabrati dvosjed ili trosjed jednostavnih ravnih linija u svjetlijim neutralnim ili pastelnim bojama koje neće vizualno smanjiti prostoriju. Sjedeće garniture L oblika idealan su odabir za dnevne boravke srednje veličine, baš kao i klasični trosjedi u kombinaciji s foteljom ili tabureom. Masivne odnosno široke sjedeće garniture koje dominiraju prostorom prihvatljivije su za prostrane boravke.

Foto: Lesnina

Do kraja listopada 2021. u svim Lesnina XXXL trgovinama i na web shopu u tijeku je poseban promotivni popust: 15% na regale za dnevni boravak i 10% na sjedeće garniture i trosjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije