NE PROPUSTITE

Najkvalitetnija dječja oprema nikad nije bila povoljnija

dječja kolica
Foto: Thinkstock
1/2
15.10.2015.
u 08:30

Iskoristite priliku i nabavite po popularnim cijenama opremu za vašeg mališana - kolica, stolac za hranjenje ili pak autosjedalicu

Iako su topli dani iza nas pa u prirodi više ne boravimo tako često, kvalitetna dječja oprema poput dobrih kolica nikad nije na odmet mladim ili pak budućim roditeljima, pogotovo kad se nudi po izrazito povoljnim cijenama.

Iz ponude internetske trgovine Mondo.hr za vas smo izdvojili najpopularnije komade dječje opreme, najpoznatijih svjetskih brendova po pristupačnim cijenama. Odlučite se između multifunkcionalnih ili kišobran-kolica, šarene hranilice ili pak vrhunske autosjedalice. Svi proizvodi garantiraju najvišu razinu kvalitete, udobnosti i sigurnosti za mališane te praktičnost rukovanja za roditelje.

Možete ih kupiti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468.

Mondo kupljenu robu isporučuje diljem Hrvatske u roku od tri dana.

Foto: Mondo.hr
Lagana i kompaktna Recaro kolica modernog su dizajna, a uz to idealna za aktivnu obitelj. Imaju košaru i adaptere za dječju nosiljku, push-push kočni sustav... (3229,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Autosjedalica jedna je od najvažnijih investicija za sigurnost vašeg mališana, a ova brenda Kiddy Guardian namijenjena je djeci od 9 mjeseci pa sve do 12 godina. Dolazi sa zaštitom za prednje sjedalo (1775,99 umjesto 2219,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Peg Perego hranilica s duplim pladnjem koja se izuzetno jednostavno sklapa i zauzima vrlo malo mjesta. Ima sigurnosni pojas u 5 točaka te 7 različitih položaja visine. (949,99 umjesto 1070,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Šarena kišobran-kolica aluminijske konstrukcije i težine samo 5,7kg. Namijenjena djeci od rođenja. Udobna najmlađima, a praktična za roditelje (1129,99 umjesto 1499,99)

Foto: Mondo.hr
Ovaj Peg Perego komplet 3u1 uključuje konstrukciju za kolica, sjedalo za kolica, autosjedalicu 0+ Primo Viaggio, košaru za bebe, torbu za kolica s podlogom za presvlačenje i navlaku za kišu (konstrukcija 1419,49 kn, ostalo 3442,29 umjesto 4049,99 kn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije