Inspiracija s venecijanskih kanala

Od drva za gondole nastala je retro kolekcija

Kolekcija
Foto: Promo fotografije
1/4
12.09.2014.
u 13:15

Mladi dizajner uvijek se divio gondolama-taksijima koji kruže po kanalima njegova rodnog grada. Tako je nastala nova kolekcija

Iako se ponajviše bavi grafičkim dizajnom, David G. Aquini sve češće pokazuje i svoju kreativnost pri izradi namještaja. Ovaj put zadivljen venecijanskim gondolama kreirao je ormarić i stol, koristeći se drvom od kojeg se grade lađe. Kolekciju je nazvao Pagliòlo, a to je talijanska riječ koja se koristi za dno gondole.

Uz drvo, koristio je čelične cijevi i mediapan, a izborom boja i lakova visokog sjaja oponašao je boje gondola. Postavljajući drvene panele u krug dobio je zanimljiv retro look.

Pagliòlo je projekt inspiriran detaljima tipičnim za kutak svijeta gdje sam odrastao – objasnio je Aquini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije