NOVA KOLEKCIJA

Zašto su na stoliću za šminkanje Ane Tevšić ogledala razlomljena?

ana tevšić stol za šminkanje
Foto: Sanjin Kaštelan
1/4
05.02.2015.
u 11:30

Stol i stolac za šminkanje Poise naše talentirane i nagrađivane dizajnerice inspiriran je ženama i slavi njihovu različitost i nesavršenost

U dizajnerskom studiju Ane Tevšić radi se, kao i obično, punom parom. Nakon zaokreta u 'ženstveniji' dizajn (barem ako ćemo suditi prema namjeni njezinih proizvoda) i stalka za nakit Precious Realm koji je radila za nakit francuske dizajnersku linije HaGa, talentirana i nagrađivana dizajnerica osmislila je stol i stolić za šminkanje.

Nazvan Poise, ovaj jednostavan stolić i stolac za šminkanje dimenzija 132x120x35 svojevrsni je nastavak Aninog istraživanja ženskog identiteta i poimanja ljepote, a napravljen je od svijetlog drveta i mramora. Za izradu jednog stolca i stola, otkrila nam je Ana, potrebno je od 20 do 30 radnih dana. Kolekcija se naročito zanimljvom čini zbog svojih ogledala sastavljenih ili točnije razlomljenih u nekoliko ploha. Upravo s njima Ana se odlučila poigrati.

Foto: Sanjin Kaštelan

- Poise je projektiran za žene kao podsjetnik da ne treba sve biti savršeno, pa niti njihov odraz u ogledalu koja su baš zbog toga razlomljena - objašnjava mlada produkt dizajnerica koja osim putem interneta, svoje proizvode prodaje u vlastitome dućanu 'Love, Ana' u središtu Zagreba. U njemu, osim svojih proizvoda, Ana nudi i njoj omiljene stvari stranih dizajnera.

>>Novi uspjeh Ane Tevšić: suradnja s Cartoon Networkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije