LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Novootvoreni beach club okružen stijenama savršeno je mjesto za spas od ljetnih vrućina

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže
15. srpnja 2021. u 12:03 0 komentara 160 prikaza
Foto: SHKOY

U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club SHKOY. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu. 

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić ali ovaj SHKOY je više od stijene okružene morem sa svih strana. SHKOY je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno. Kao glumac ili glumica na daskama koje život znače, u najvećoj ulozi svog života.

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže.

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena SHKOY se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja. 

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

Na Škoju, i u SHKOY-u, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate. Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova.

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

 | Autor : SHKOY Foto: SHKOY

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.