KANTOON U SPLITU

Novo 'it' mjesto sa sjajnim konceptom uređenja i ponude

kantoon split
Foto: Promo
1/7
04.07.2016.
u 08:30

Caffe bar i dailiy lounge Kanton svojim gostima u izvrsno opremljenom interijeru nudi sadržaje da u njemu mogu provesti cijeli dan

Puno je već na prvu vidljivih elemenata koji će oduševiti prolaznike i privući ih da zavire u novootvoreni caffe bar i daily lounge Kantoon u Splitu, na adresi Put Firula 57. Nekima će to biti blizina obale i lijepa terasa, a drugima ugodna lagana glazba i profinjen, moderan interijer u toplim zemljanim tonovima oplemenjen zelenilom, drvom i atraktivnim detaljima koji nudi intimnu atmosferu.

Za sjajan izgled mjesta koje je zasigurno obogatilo ugostiteljsku ponudu Splitu svojim zanimljivim konceptom zaslužni su studio HWT uz suradnju Milana Mašanovića i asistenciju poznate arhitektice Katje Dešković.

Foto: Promo

Moderno, profinjeno i toplo

Eksterijer i interijer pomno su osmišljeni kao multifunkcionalan prostor - idealno mjesto za ugodan početak dana uz kavu, prirodne sokove i doručak zatim podnevni predah uz lagani ručak u vidu zanimljivih salata ili kasno popodnevni afterwork i večernji izlazak za zaposlene ljude koji žele na drugačiji način provesti svoje slobodno vrijeme, opustiti se i zabaviti.

U tome ne samo ponuda i usluga, nego i ambijent igraju ključnu ulogu. Udobni, meki naslonjači neutralnih sivih i smeđih tonova, zidovi i podovi obloženi svijetlom, prirodnom bojom drveta i vertikalni vrt glavni su stilski aduti Kantoona. Taj dojam upotpunjuju upečatljivi akcenti – vertikalni vrt sa začinskim biljem specifičnim za ovo podneblje, rađen po uzoru na Mercat de Santa Caterina u Barceloni i koji se proteže duž cijelog jednog zida te crne stropne metalne lampe koje svojim oblikom asociraju na dijamante i u svojoj unutrašnjosti kriju velike bijele žarulje.

Foto: Promo

Mediteranski vertikalni vrt

Zeleni vrt dao je interijeru dašak svježine i mirisa Mediterana, a rasvjetna tijela trendi element industrijskog stila. Posebnost Kantoona su i umjetničke slike domaćih autora na zidovima koje vlasnici namjeravaju mijenjati svaka tri mjeseca, pa tako kafić ima i izložbeni koncept.

No, to nisu svi planovi vezani za Kantoon – uskoro će uslijediti prezentacije vina, uvođenje jedinstvene koktel karte, degustacija tapasa uz glazbene večeri i live glazbu. Sve to elementi su koji će Kantoon zasigurno učiniti omiljenom ljetnom oazom mnogih.

Foto: Promo

>>Novo mjesto za ljubitelje piva i roštilja u prekrasnom povijesnom ambijentu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije