Noviteti

Novi usisavač za učinkovitije i jednostavnije usisavanje

promo
Foto: Promo
29.11.2016.
u 13:16

Novi Zoo'o ProAnimal: bez kabla i vrlo snažan. Za učinkovito odstranjivanje životinjskih dlaka.

Bežični ručni usisavači uvijek su pri ruci kada je to potrebno, a novi Zoo'o ProAnimal Bosch je posebno dobro prilagođen tome.Ovaj bežični ručni usisavač, čisti jednako temeljito kao ostali modeli usisavača iste nazivne snage. Zahvaljujući dokazanoj SensorBagless ™ tehnologiji u kombinaciji s visokim performansama, postiže rezultate čišćenja usporedive s žičanim usisavačima na svim vrstama podova.

Fleksibilan i lagan

Svojom težinom od tri kilograma, Bosch Zoo'o ProAnimal je lagan, a niskim težištem i uravnoteženom ergonomijom sjedi savršeno u ruci. Štoviše, vrlo je lako manevrirati s njime zahvaljujući dodatku fleksibilne mlaznice. Njime se može jednostavno manevrirati i doseći udaljene kutove ispod sofa i ormara. Pošto nema kabela o kojemu morate brinuti, možete ga koristiti na mjestima na kojima nema utičnica. Činjenica da se može pohraniti uredno u sobi tijekom punjena još je jedan plus.

Foto: Promo

Nedvojbeno: Bosch litij - ionska tehnologija

Sada se provjerena Bosch litij-ionska tehnologija, koja se koristi u Boschevim električnim alatima i e-biciklima, nalazi i u usisavačima. Baterija je vrlo cijenjena, ne samo zbog svog dugog vijeka trajanja i visokih performansi, već i zato što omogućuje uređaju da odradi dugi vremenski period - do 60 minuta bez prekida. Kada je punjenje potrebno, baterija se napuni do 80 posto nakon samo tri sata.

Tri stupnja elektroničke zaštite pouzdano sprječavaju: prekomjerno punjenje, pregrijavanje i duboko pražnjenje.

Foto: Promo

Za uspješno usisavanje nije potrebna vrećica

Kad bežični usisivač uđe u domaćinstvo, on je upotrebljavan puno češće od konvencionalnog usisavača - to je potvrđeno istraživanjima potrošača. Bežični usisivač Bosch Zoo'o ProAnimal ne samo da dobro usisava, već je jednostavno i njegovo održavanje. Novi Zoo'o ProAnimal je akumulatorski ručni usisivač koji se može pohvaliti s provjerenom SensorBaglessTM tehnologijom. SensorControl funkcija praćenja značajno smanjuje potrebnu razinu održavanja jer se filtri na usisavačima bez vrećice moraju redovito čistiti kako bi se osigurala optimalna učinkovitost čišćenja. No, iskustvo pokazuje da su mnogi korisnici čistili filtre prekasno, stoga je njihov usisivač radio na niskoj razini većinu svog radnog vijeka - to je slučaj i s ručnim usisavačima i tradicionalnim modelima za usisavanje podova. U novom Bosch Zoo'o ProAnimal, međutim, SensorControl sustav upozorava kada je potrebno filtar očistiti. Zahvaljujući moćnoj centrifugalnoj sili, zrak je odvojen od prašine, čak i prije nego padne na filtar. Većina prašine završi u kutiji, a ne u filteru, zadržavajući potrebnu razinu održavanja na minimumu.

Nema naknadnih troškova jer su inovativni dugovječni Bosch filtri perivi i ne moraju se mijenjati. Spremnik za prašinu je također vrlo lako ukloniti i prazniti. Bežični usisavač Zoo'o ProAnimal nudi vrhunsku učinkovitost i temeljito čišćenje bez dodatnih troškova za vrećice i filtre - tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije