DOMAĆI DIZAJN

GEM je novi zanimljiv proizvod iz kreativne tvornice Ane Tevšić

ana tevsic gem stalak za nakit
Foto: Promo fotografija
1/4
17.06.2016.
u 11:00

Elegantan stalak za nakit koji podsjeća na skulpturu plod je nastavak suradnje naše talentirane dizajnerice s francuskom tvrtkom HAGA

Ana Tevšić, jedna od naših najproduktivnijih dizajnerica, mlada Puljanka sa zagrebačkom adresom nastavlja svoju plodnu suradnju sa inozemnim naručiteljima. Nakon televizijske mreže Cartoon Networka za koje radi produkt dizajn inspiriran crtićima Dexter's Labortatory i Johnny Bravo, red je došao i na Francuze.

Naime, tvrtka HAGA iz Francuske odnedavno opet surađuje s našom talentiranom dizajnericom (prvi projekt je bio mramorni stalak Precious Realm), a plod te sinergije je proizvod nazvan GEM. To je serija elegantnih i jednostavnih stalaka za nakit koja je ručno rađena i inspirirana predivnim nakitom po kojem je HAGA poznata.

Foto: Promo fotografija

- Ovaj stalak bijelo-zlatne boje je idealan za korištenje u kupaonici ili u spavaćoj sobi, gdje god skidate nakit ili ručne satove. Definitivno proizvod koji se ne treba skrivati, jer kad stoji sam podsjeća na skulpturu. GEM sljedeći tjedan kreće u prodaju i to je proizvod namijenjen za francusko i hrvatsko tržište - kaće Ana.

Naravno GEM stalci moći će se kupiti i u dizajneričinu studiju u Dežmanovom prolazu, ali i putem weba www.loveanadesign.com

>>Omiljeni lik iz popularnog crtića na rekvizitu za vježbanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije