Sutra uz Večernji

Novi, ljetni Living savršen je za uživanje u hladu, na plaži i vrućem gradskom asfaltu

Foto: Tomsilav Miletić/Pixsell
1/6
05.07.2019.
u 06:35

Plava u interijeru može izgledati senzacionalno! jedino što je potrebno jest znati odabrati idealnu nijansu za svoj prostor, a mi znamo kako!

Bilo da uživate na godišnjem odmoru ili se znojite u gradskim gužvama, od srpnja trebate iskoristiti najbolje – duge dane i ugodne tople večeri koje su kao stvorene za uživanje u dobrom društvu. Upravo time, uživanjem na otvorenom, vodili smo se snimajući editorijal za ovaj broj.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Mediteranski štih u ovo doba godine sjajno se uklapa na balkone i terase, pa čak i u interijere. Najlakši način da unesete Mediteran u svoj dom jest da posegnete za nečim plavim.

To može biti veliki komad namještaja poput sofe, ili čak kuhinja, a mogu biti i decentni detalji koje lako, kad vam dosade, možete zamijeniti drugima. Upravo smo se plavom kao hit bojom u interijeru bavili u temi broja u kojoj vam otkrivamo, među ostalim, koja nijansa plave je baš sa vas, odnosno, vaš dom.

Foto: Tomsilav Miletić/Pixsell

Srpanj je pak jedan od najuzbudljivijih mjeseci u vrtu. Osim što je vrijeme berbe prvih plodova, još uvijek nije kasno za sadnju. Najvažnije na što trebate paziti za ovih vrućina jest – zalijevanje. Ako pak bježite u duboki hlad i u klimatizirane prostore, zavalite se u omiljenu ležaljku i uživajte u dva divna interijera koje vam predstavljamo u ovom broju.

Foto: Darko Mihalić

Bez lažne skromnosti tvrdim da su dizajnerice Mirjana Mikulec i Mia Lučić radeći na ovim projektima nadmašile same sebe. Uostalom, uvjerite se sami. Za kraj smo sačuvali senzacionalne recepte iz zagrebačke Khale, koji će se odlično uklopiti u ona večernja druženja s početka priče. Sretno nam ljeto!

Foto: Shutterstock

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije