Hit mjesto

Novi konceptualni klub - Frizer za dame i gospodu

frizer
Foto: Filip Popović
01.12.2016.
u 08:00

Umjetnost, gastro užitak ili pak zabava, put je ovo u svijet koji pomiče granice.

Upoznajte novi konceptualni klub Zagreba – FRIZER ZA DAME I GOSPODU. Dugo smo čekali mjesto koje ćemo zavoljeti na prvu, destinaciju koja će nam ponuditi bijeg od stvarnosti. Svega nekoliko koraka od Trga bana Jelačića, u Tkalčićevoj 7, otvorio se jedan novi svijet.

Foto: Filip Popović

Novi koncept FRIZER ZA DAME I GOSPODU mjesto je susreta koji će nas svojim uređenjem vratiti u neka prošla vremena, no već svojom zvučnom kulisom vodi nas u svijet današnje najtraženije svjetske glazbe kojim vladaju Marco Carola, Loco Dice i slični DJ-i.

Foto: Filip Popović

Iza prekrasno uređenih više od sto kvadrata FRIZERA ZA DAME I GOSPODU stoji tim koji radi Ultra Europe Festival, La Bodega lanac barova te otok Obonjan. Novom gastro zabavnom destinacijom visoko podižu ljestvicu kad je ponuda Zagreba u pitanju. FRIZER nudi nesvakidašnja gastro uzbuđenja, vikendom DJ gostovanja i vrhunske partije, te dnevni bar s kojim ćete vrlo brzo postati intiman prijatelj.

Foto: Filip Popović

Na samom ulasku u ovaj nesvakidašnji prostor dočekat će vas stotinu i više godina stara maslina na kojoj su dom pronašle velike ptice. Masivna crna vrata s kosturskim glavama prvo su iznenađenje koje vas očekuje. Jedna od vodećih hrvatskih likovnih umjetnica Marina OKO zavladala je prostorom crtežima na kojima dominiraju dvoglavi jeleni te ženski i muški likovi.

Foto: Filip Popović

Preko puta njih iznad prostora bara nalazi se mural u pločicama umjetnika Miroslava Šuteja koji i danas izgleda impresivno. Prostor je ispunjem namještajem i posuđem karakterističnim za 70-te godine prošlog stoljeća. Svaka od sitnica u prostoru priča neku svoju priču.

Foto: Filip Popović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije