SUPERSTORE U ZADRU

Novi koncept predstavljanja domaćeg produkt-dizajna

domaći dizajn
Foto: Promo fotografija
13.07.2014.
u 15:00

Hrvatski će se dizajn uskoro moći pogledati i online na adresi www.croatiandesignsuperstore.com

Da bi hrvatski dizajn došao do što većeg broja potencijalnih korisnika, a domaći dizajneri pokazali kako promišljaju stvarni svijet oko sebe, 7. srpnja u Zadru otvara se Croatian Design Superstore. Bit će to prilika da se do 25. rujna na jednom mjestu vidi recentna ponuda i radovi naših dizajnera, da se ponešto od ponuđenog kupi kao originalni suvenir, ali i dogovori moguća buduća suradnja na različitim stranama. Ovaj projekt što imenom poručuje da sveobuhvatno pokriva domaću dizajnersku produkciju, osim promocije, omogućit će joj i dugoročnu prodajnu platformu.

U okviru mobilnog Pop-up shopa, koji će se nakon Zadra od jeseni otvoriti i u Zagrebu, a potom i u drugim gradovima, hrvatski dizajn će se uskoro moći pogledati i kupiti u online trgovine na adresi www.croatiandesignsuperstore.com. Ira Payer, kreativna direktorica Croatian Design Superstore: Showcase & Pop-up Shops, prema standardu izvrsnosti u dizajnu izabrala je stotinjak proizvoda domaćih dizajnera, Tako će u zadarskoj ponudi biti različiti komadi namještaja poput stolaca, originalnih sagova, različitih rasvjetnih tijela, tradicijskog i posuđa promišljenog na novi način za moderne domaćice i moderne kuhinje, dekorativnih predmeta koji mogu svojim dizajnom stvoriti uvijek onu željenu razliku u interijeru ili na našem stolu do odjeće, obuće, nakita, igračaka...

Turistima će zacijelo posebno biti zanimljivo vidjeti i dizajnersko razmišljanje i o nepcima uvijek ugodnim delicijama, poput tradicijskih kolača i različitih drugih gastronomskih užitaka te vina. Organizatori vjeruju da ovaj projekt ima namjeru postati jakim domaćim dizajnerskim brendom koji profilira i podiže razinu kvalitete domaćeg dizajna. Croatian Design Superstore otvara se u Kneževoj palači.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije