Širenje posla

Novi igrač na tržištu: Mango najavio lansiranje prve kolekcije za dom

dnevna soba bijela shabby
Thinkstock
19.01.2021.
u 10:39

Bit će dostupan širok asortiman proizvoda za dnevnu sobu, spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i blagovaonicu. Kolekcija je usredotočena isključivo na tekstilne proizvode, a uključivat će posteljinu i tekstil za kupaonicu i kuhinju

Španjolska modna marka Mango proširuje svoj asortiman lansiranjem prve kolekcije za dom imena - Mango Casa. Kolekcija će biti dostupna na web stranici tvrtke Mango od drugog kvartala ove godine. Home asortiman će biti dostupan na 20 europskih tržišta.

dnevna soba bijela shabby
1/10

"Naši kupci traže od nas proizvode za dom", rekao je Toni Ruiz, izvršni direktor, Manga za WWD.

- Žele istu udobnost i stil koji traže u odjeći i za uređenje svojih domova. Iz tog razloga već nekoliko mjeseci u Mangu radimo na pokretanju ove nove linije kako bismo odgovorili na potražnju i unijeli naš mediteranski stil u domove naših kupaca. Ovo je ambiciozan projekt koji ćemo sa zadovoljstvom razvijati i koji je uključio mnoge profesionalce koji čine dio Manga - poručio je.

Bit će dostupan širok asortiman proizvoda za dnevnu sobu, spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i blagovaonicu. Kolekcija je usredotočena isključivo na tekstilne proizvode, a uključivat će posteljinu i tekstil za kupaonicu i kuhinju. U drugoj polovici 2021. godine Mango planira proširiti kolekciju staklenim posuđem, posuđem, zdjelicama i šalicama. Mango je estetiku kolekcije za dom opisao kao "čist i profinjen mediteranski stil, kroz suvremeni dizajn koji kombinira neutralne boje." Cjelokupna linija tekstilnih proizvoda bit će održiva i 80 posto predmeta proizvest će se lokalno, a u budućnosti će se proširiti i na neeuropska tržišta.

Foto: pixabay

Na ovaj potez španjolski high street brend odlučio se, dakako i zbog panedemije koja je pokazala da ljudi puno više troše na detalje za dom, kao i zbog činjenice da najveći konkuretni Zara Home i H&M Home ostvarju rekordne rezultate upravo na kolekcijama za dom.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije