LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Novi domaći brend namještaja iz čije kolekcije želimo baš - sve!

Proizvode su oblikovali dizajneri mlađe generacije, poglavito iz Hrvatske, ali i Makedonije te Bosne i Hercegovine. Kolekcija je kurirana od strane Nikole Radeljkovića iz Numen/ForUse koji je u NUNC-u zadužen za strateški razvoj dizajna
25. siječnja 2019. u 10:56 0 komentara 4250 prikaza
Foto: Domagoj Kunić
Pogledajte galeriju 1/11

Na najvažnijem svjetskom sajmu namještaja u njemčkom Kölnu prošli je tjedan uspješno lansiran novi hrvatski dizajn-brend NUNC čiji je dizajn izrazito praktične i funkcionalne primjene za dom, poslovne prostore i hotelsko-ugostiteljske interijere.

 | Autor : Domagoj Kunić Foto: Domagoj Kunić

Potaknuti uspjehom konceptualne kuhinje Slavonika u Milanu prošle godine, Ancona Grupa je nastavila suradnju s dizajnerima. Proizvode su oblikovali dizajneri mlađe generacije, poglavito iz Hrvatske, ali i Makedonije te Bosne i Hercegovine. Kolekcija je kurirana od strane Nikole Radeljkovića iz Numen/ForUse koji je u NUNC-u zadužen za strateški razvoj dizajna. Proizvodi razvijeni za prvu kolekciju NUNC-a izrađeni su u kombinaciji pločastog i ojastučenog namještaja, te punog drveta i metala.

andrej đukić stolac MADE IN HRVATSKA Sjajan domaći stolac nadahnut slavnim Eamesovim primjercima

 

Naslonjač RUVO (dizajn: Vladimir Madunić), komoda DUJA (dizajn: RU:T), stolac BOLTA (dizajn: Regular Company), barski stolac COT (dizajn: RU:T i Nataša Njegovanović), KIER (krevet, damski stolić, vješalica s ogledalom – dizajn: Nataša Njegovanović), razdjelnik za sobu TARABA (dizajn: Katerina Trpovska), modularni stol ALA (dizajn: RU:T i N. Njegovanović), modularne police SFUMATO (dizajn: Filter) i ogledalo EHO (dizajn: Lea Aviani) - proizvodi su iz raznovrsne Nuncove kolekcije namještaja čiji je dizajn suvremena reinterpretacija karakteristične mješavine srednjeeuropskog i mediteranskog kulturnog nasljeđa s primjesama otomanske tradicije i dinarske usmene predaje.

Domaći dizajn Monna, nova i bolja domaća pametna klupa
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.