Na radaru

Novi brend na domaćoj sceni koji oduševljava dizajnom

15.09.2018.
u 08:30

Na dizajnu dijela tanjura i čaša surađivali su s mladim hrvatskim ilustratorima, a jastuke su osmislili sami.

Poppy’s Happy Place domaći je dizajnerski tim koji oduševljava detaljima za dom i manjim komadima namještaja. Njihova priča počela je s otkačenim, šarenim stolcima, koje su dizajnirali inspirirani glazbom, filmovima i pop-kulturom.

Nakon toga krenuli su i u dizajn detalja za dom pa se tako u njihovu web-shopu mogu nabaviti tanjuri, šalice, čaše, ogledalca, satove, svijećnjaci, lampe...

Na dizajnu dijela tanjura i čaša surađivali su s mladim hrvatskim ilustratorima, a jastuke su osmislili sami. Iz ovog kreativnog tima poručuju: “Poppy’s Happy place je mjesto inspirirano sretnim snovima koje smo u nekom trenutku sanjali i zapisali. Oni su neustrašivi, optimistični, znatiželjni i poetični. Baš kao i život kako ga mi vidimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije