Nove ideje za kupaonicu

Insprirajte se najnovijim trendovima u uređenju kupaonica

novosti
Foto: Promo fotografija
1/3
15.05.2019.
u 09:22

Kupaonice postaju sve veće, a staklo, pleksiglas, modularne police i led rasvjeta čine ih neodoljivim prostorijama u stanu.

Novi trendovi nalažu da u svoju kupaonicu unesete vazu s cvijećem koje će se slagati s bojama interijera, a uz neizostavne bočice parfema i mirisnih jastučića, dobrodošle su i slike, fotografije ili skulpture u prostoru ili na policama.

Foto: Promo fotografija

Velike kupaonice imaju i svoje fotelje ili ugodan stolac pred ogledalom. I budoar iz spavaće sobe preselio se u kupaonicu.

Foto: Promo fotografija

Uz rasvjetu koja mora biti jaka, intimnost kupaonice može se postići i postavljanjem samostojećih i stolnih lampica, koje će stvoriti posebnu atmosferu kod se izležavate u kadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije