LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Nova zvijezda na dizajnerskom nebu otkriva kako je odlučila krenuti u posao s tapetama

Imam puno ideja i planova i jako se veselim nekim suradnjama u najavi, web-stranici i, dakako, novim klijentima
13. lipnja 2019. u 06:53 0 komentara 673 prikaza
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL

Zagreb Design Week svake godine iznjedri nove mlade talentirane dizajnere koji oduševe idejom, ali i realizacijom. Upravo takvu jednu, dizajnersku zvijezdu u nastajanju predstavljamo vam danas. Riječ je o Issi Bulaji koja stoji iza brenda Fullmoon koji svojim dizajnom jednostavno obara s nogu. S Issom smo porazgovarali o dizajnu, poduzetničkoj klimi, idejama i daljnjem razvoju brenda...

 | Autor : Tomislav Miletić PIXSELL Foto: Tomislav Miletić PIXSELL


:: Otkud ideja za pokretanjem posla?

Ideja je došla spontano. Nakon višegodišnje kreativne pauze od branda Cocolina, koji je bio posvećen djeci i mamama, sazrela je ideja da se posvetim interijerima kao nečem što me ispunjava i što me zanima.

:: Zašto tapete?

Tapete su zadnjih godina totalni “throwback” i zaista su nešto sto podigne svaki interijer, bilo da je riječ o stanu, hotelu, uredu, prodajnom prostoru... istovremeno možeš biti kreativan i funkcionalan.

 | Autor : Tomislav Miletić PIXSELL Foto: Tomislav Miletić PIXSELL

:: Po čemu su Fullmoon tapete specifične?

Osim individualnog pristupa pri odabiru dezena, koji uz komercijalne može biti mala umjetnost na zidu, jer po želji naslikam ili nacrtam uzorak baš onakav kakav je klijent zamislio. Za dječje sobe postoji varijanta da i sama djeca sudjeluju u kreaciji zidne tapete koja će krasiti njihovu sobu. Trudim se ponuditi nešto novo i drukčije, recimo materijal koji koristim pri izradi tapeta. Naime, materijal nije klasična zidna tapeta, već samoljepljiva teksturirana tapeta s canvas teksturom. Vrlo je jednostavna za postavljanje, tako da klijenti ne trebaju tapetara ni tapetarsko ljepilo, samo malo dobre volje i mogu krenuti u akciju. Osim zidova, ovim tapetama moguće je oblagati i namještaj ravnih linija i ploha, što isto može biti poseban akcent u interijeru. Posebno efektno izgledat će, recimo, na staroj komodi ili dotrajalim kuhinjskim frontama koje će ovako na brz i povoljan način dobiti posve novo ruho.

Odličan miks Malen, ali moćan zagrebački stan! Ima 35 kvadrata s odvojenom spavaćom sobom

:: Odakle crpiš ideje za dizajn?

Kao i svaki kreativac, u svemu mogu pronaći ideju, samo je bitno da mi se poklopi trenutak. Kako ide prodaja? Kako sam se tek pokrenula s ovim projektom, mogu reći da sam zadovoljna pokazanim interesom.


:: Gdje se mogu kupiti Fullmoon tapete?

Za sada stvari funkcioniraju putem društvenih mreža, maila... ali uskoro će se moći pogledati i naručiti i u nekim salonima namještaja s kojima sam u kontaktu. Web je u pripremi... tako da radim punom parom na svim frontama, a uza sve to pokušavam realizirati i neke suradnje koje mi se već dulje vrijeme nalaze na listi želja...

Novo Poznati danski brend Umage ima genijalne lampe
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.