SECOND NATURE

Nova Zara Home kolekcija za jesen/zimu 2017. već je stigla!

Thomas Brown
29.07.2017.
u 08:01

Nova kolekcija Zare Home zove se Second Nature i naglašava našu želju da se ponovno povežemo s prirodom

Kampanja Second Nature istražuje ljudsku potrebu da slijedimo svoj instinkt te želju da se ponovno povežemo s prirodom.

Pronalazimo prostore u kojima jednostavnost materijala i nesavršenosti površina živeu skladu s arhitekturom vanjskih struktura i u kontrastu su s robustnim, ali izrazito delikatnim dizajnima iz kolekcije, tvrde iz Zare Home.

Soficticirana estetika koja nas približava najčišćoj esenciji prirodnog svijeta te postaje ključni dio prijedloga uređenja doma. Sama sinergoka između objekta, tekstila i prirode naglašena je u svim elementima kolekcije. Neutralne boje ugodnih tekstila i topli minimalizam…

Foto: Thomas Brown

Foto: Thomas Brown

Foto: Thomas Brown

Foto: Thomas Brown

Ostatak fotografija iz nove kolekcije pogledajte u našoj foto-galeriji:

1/21

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije