Novo

Nova linija tanjura s potpisom Mirjane Mikulec

Sanja Jagatić
27.02.2018.
u 11:46

Nova linija dolazi u tri varijante, pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nastavlja razvijati kolekciju svojih proizvoda, pa je tako njezina kreativna priča postala bogatija za još jednu liniju tanjura. Nova linija dolazi u tri varijante, pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije. Jednostavni, prozračni, ali upečatljivi apstraktni motivi prilagođeni su različitim ukusima i stilovima.

Foto: Sanja Jagatić

Posebnost ovih motiva je u tome što kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera.

- Želja mi je bila stvoriti jedinstvenu kolekciju tanjura za svaku prigodu – bilo da je riječ o svečanim prigodama ili pak onim svakodnevnima, u koje će unijeti dozu glamura i profinjenosti. Život je doista ljepši uz detalje sa stilom, a vjerujem da će ova nova linija svako druženje za stolom učiniti nezaboravnim- objasnila je Mirjana.

Foto: Sanja Jagatić

Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima.

Foto: Sanja Jagatić

Set tanjura dostupan je putem web shopa www.mirjanamikulec.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije