DEXTER I DEEDEEE

Novi zanimljivi komadi Ane Tevšić za Cartoon Network

ana tevšić lampa
Foto: loveanadesign.com
1/7
09.12.2015.
u 08:30

Naša poznata dizajnerica predstavila je dvije nove lampe inspirirane popularnim crtićem Dexter's Laboratory

Nakon gotovo godinu dana suradnje s popularnom i svjetski poznatom tv mrežom Cartoon Network, naša poznata dizajnerica predstavila je nove komade produkt dizajna inspirirane ovoga puta crtićem Dexter's Laboratory i tako proširila svoju sada nemalu kolekciju.

Riječ je dvijema lampama DeeDee i Dexter, nazvanima po glavnim likovima u spomenutom crtanom filmu, koje su rađene ručno i spadaju u limitiranu kolekciju. Prije toga, dizajnerica je kreirala proizvode inspirirane popularnim crtićima Cow and Chicken i Johnny Bravo.

Foto: loveanadesign.com

Obje lampe rađene su u pravim omjerima likova iz crtića – Dextera i njegove sestre DeeDee čime je Ana htjela da ih korisnici mogu zamisliti kako su oživjeli. DeeDee je podna lampa u nježnim ružičastim tonovima i drvenim stalkom, pravo kolorističko ovježenje u Aninoj kolekciji za Cartoon Network.

Foto: loveanadesign.com

Stolna lampa Dexter može poslužiti i kao podna lampa, decentnija u obliku i boji, također s drvenom bazom i aluminijskim bijelim tijelom. Oba proizvoda, kao i svi ostali mogu se nabaviti u dizajneričionu dućanu u Dežmanovoj ulici u Zagrebu i putem web prodaje na njezinoj web stranici www.loveanadesign.com.

>>Nema predaha za Anu Tevšić: pogledajte njezin novi 'izum'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije