LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Nova generacija televizora ima tako dobru sliku da ćete pomisliti da sudjelujete u sadržaju

Ovogodišnji model The Frame također ima netaknutu QLED kvalitetu slike koja nudi dublje kontraste, dublje i tamnije crne boje te 100% volumen boja
21. prosinca 2018. u 08:30 0 komentara 110 prikaza

Tvrtka Samsung najavila je novu generaciju televizora – The Frame i Serif TV koji će biti predstavljeni na CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu. The Frame i Serif TV kombinacija su inovativnog i nagrađivanog dizajna koji odgovara svakom kućnom dekoru s vrhunskom QLED kvalitetom slike i pametnim značajkama, a sve kako bi korisnicima pružili najbolje od televizora.

 | Autor :

- Tradicionalni televizori bili su usmjereni samo na tehničke značajke kao što su kvaliteta slike i performanse, ali sada su oni postali i životna platforma koja se savršeno uklapa u svakodnevni život korisnika. The Frame i Serif TV 2019 su poboljšani televizori koji donose nikad viđeni televizijski doživljaj - istaknuo je Jongsuk Choo, izvršni potpredsjednik Visual Display Business tvrtke Samsung Electronics.

 | Autor :

Ovogodišnji model The Frame također ima netaknutu QLED kvalitetu slike koja nudi dublje kontraste, dublje i tamnije crne boje te 100% volumen boja. S ovim poboljšanjima korisnici mogu uživati u najkvalitetnijim sadržajima i uživati u umjetničkim djelima čak i kada je televizor isključen.

The Frame također ima Bixby, Samsungov revolucionarni napredak u mobilnoj umjetnoj inteligenciji, koji ga transformira u istinski Smart TV. Korisnici mogu upravljati televizorom i pristupiti platformama za streaming putem jednostavnih glasovnih naredbi koje im pružaju poboljšani doživljaj sadržaja.

 | Autor :

Serif TV razvijen je u suradnji s braćom Ronanom i Ervanom Bouroullecom iz Pariza, dva najpoznatija industrijska dizajnera u svijetu koji se bave dizajniranjem namještaja. Serif TV osvojio je prestižnu nagradu iF Design Award 2016., Wallpaper Design Award 2016. u Velikoj Britaniji i Good Design Award 2016. u Japanu, što ga čini prvim Samsung televizorom koji je osvojio ove prestižna priznanja.

Serif TV 2019 također dolazi s najsuvremenijom QLED tehnologijom kako bi korisnici uživali u poboljšanoj kvaliteti slike. Ambient Mode, nagrađivana značajka u Samsungovoj QLED liniji, također je dodana na Serif TV kako bi se poboljšala funkcionalnost. Ova značajka pruža informacije kao što su vijesti i ažuriranja vremenskih prilika, mogućnost prikaza slika i uklapanja u bilo koji životni prostor kad je televizor isključen.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.